WTCC - Egy tetoválásból lett Tiago Monteiro idei logója
Egy tetoválásból lett Tiago Monteiro idei logója
Fotó: fiawtcr.com

Egy tetoválásból lett Tiago Monteiro idei logója

LantiLanti
2019/03/09 08:46

Bemutattak két újabb egyedileg tervezett WTCR-rajtszámot/logót, és a kettő közül talán Tiago Monteiróé az izgalmasabb sztori. A portugál hagyományosan a 18-ast használja majd. 

"Sok éven át villám és a mennydörgés volt a két becenevem. 10 éve még magamra is tetováltattam, annyira fontos volt akkor nekem. Az ötlettel az unokatestvérem állt elő, aki az elmúlt években a logóimat és a bukósisakomat is tervezte. Egyszerre menő, modern, és egy kicsit retro is, némi sebesség effekttel" - magyarázta Monteiro.

FACEBOOK-WTCR-OFFICIAL-NUMBER-T-MONTEIRO-2019.png

A másik delikvens Jean-Karl Vernay. Az Audi francia pilótája maradt a 69-es rajtszámnál, amiről már tavaly is elmondta, nem huncut indokkal választotta, hanem mert Rhone megyéből származik, amely Franciaországban a 69-es számot kapta. Emellett a dizájnban nem kevesebb, mint három zászló színei tűnnek fel.

"Ott a japán zászló, mert már fiatal koromban beleszerettem Japánba. Imádom a kultúráját, az országot, az embereket, és jó néhány barátom versenyez ott. Benne van a francia zászló, mert büszke vagyok rá, hogy Franciaország a hazám. És belekerült a luxemburgi is, hiszen hosszú évek óta ott élek" - magyarázta Vernay. 

Ezen kívül a logó tartalmaz egy szamurájnak öltözött JK-t, a japános hangzású becenevét (Jay Kay San), és a lojalitás jeleként az Audi Sport valamint a Leopard logóját. 

FACEBOOK-WTCR-OFFICIAL-NUMBER-JK-VERNAY-20191.png

Hozzászólások