WTCC - Egy sajtóértesülés szerint ők lehetnek az Alfa Romeo pilótái a WTCR-ben
Egy sajtóértesülés szerint ők lehetnek az Alfa Romeo pilótái a WTCR-ben
Fotó: fiawtcr.com

Egy sajtóértesülés szerint ők lehetnek az Alfa Romeo pilótái a WTCR-ben

LantiLanti
2019/01/18 09:55

Tegnap mi is beszámoltunk róla, hogy a Romeo Ferraris, az Alfa Romeo Giulietta TCR-t fejlesztő és gyártó privát csapat, 2019-re is elkötelezte magát a Túraautó Világkupa mellett.

A kiadott sajtóanyagban sem a benevezni kívánt autók számáról, sem a lehetséges pilótákról nem ejtettek szót, az Autosport magazin cikke viszont kerek-perec két Alfáról beszélt. 

Úgy tűnik, nem csak ők szivárogtattak plusz információt: a TouringCarTimes azt is tudni véli, kik vezethetik a két Giulietta TCR-t 2019-ben. 

"A TouringCarTimes-hoz eljutott információk szerint Kevin Ceccon továbbra is a csapatnál versenyezhet majd. Tom Coronelt is erősen kapcsolatba hozták az alakulattal a DHL-támogatáson keresztül, és állítólag a kínai Ma Qing Hua is képben van" - írja a TCT. 

A tavaly nyújtott teljesítmény után nem meglepő, ha Cecconhoz foggal-körömmel ragaszkodnak, mellé viszont kell egy tapasztalt pilóta, mint például Coronel. A korábbi hírekből kiindulva nem lepne meg, ha Ma-t a bajnokság promótere "tolná".

Az idei szabályok szerint azonban nincs lehetőség háromautós csapat indítására, azaz ha mindhármójukra igényt tartanak, egy negyedik pilótára is szükségük lesz. 

Hozzászólások