WTCC - Duj-duj - azaz Tom Coronel már a zeneiparba is betolta kopasz fejét
Duj-duj - azaz Tom Coronel már a zeneiparba is betolta kopasz fejét
Fotó: Tom Coronel Youtube

Duj-duj - azaz Tom Coronel már a zeneiparba is betolta kopasz fejét

LantiLanti
2019/11/26 14:34

Most hazudjam azt, hogy erre kevesen számítottunk? Minek? Tom Coroneltől mindenre is számít az ember. Azon sem lepődik meg, ha egy új holland slágerben bukkan fel. De nem mint statiszta... neeem, mint énekes. 

A holland pilóta ikertestvérével, Timmel, és az országos szinten ismert holland énekessel, Thomas Berge-vel (valódi nevén Chiel Thomas Ottink) szerepel a Doei Doei című dalban, és annak videó klipjében is.  

A 'doei doei' ugyanazt jelenti, mint az angol 'bye-bye', azaz 'viszlát'. A Coronel fivérek ezzel a nótával búcsúznak az Allsecur biztosítótól, amelynek hosszú évek óta reklámarcai voltak Hollandiában. A gépjármű biztosításokat áruló cég egy ideje az Allianz tulajdonában van, és mostantól az anyavállalat nevén fut tovább, Coronelék nélkül. 

"Minden nap, minden csatornán játszották a reklámjainkat, de ennek január elsejével vége. A 'doei-doei' azt jelenti, viszlát; mi ezzel a számmal búcsúzunk el az Allsecur márkától" - mondta Tom Coronel a WTCBlog.hu-nak. 

2019_wtcr_macau_0634.jpg

Az sem akármilyen történet, ahol Coronelék összeakadtak Thomas Berge-el. 

"Tim korábban részt vette az Expeditie Robinson valóságshow-ban, ami az egyik leghíresebb műsor Hollandiában. Egy szigeten kell életben maradnod. Majdnem bejutott a döntőbe (amit pont most adnak a TV-ben), de a többiek kigolyózták, mert túl erős ellenfélnek bizonyult. Az ilyen taktika benne van. Viszont Thomas Berge szintén szerepelt a műsorban, és ott ismerték meg egymást" - mesélte Tom. 

Arra a kérdésemre, hogy Timnek vagy neki van-e jobb hangja, egy nagy nevetés mellett azt válaszolta: "azt gondolom, Tim a jobb."

Ideje hátradőlni. Bár az Erkel Színház valószínűleg nem fogja műsorra tűzni, azért egész mókás kis nóta lett belőle.

Hozzászólások