WTCC - Derült égből a... Gordon Shedden
Derült égből a... Gordon Shedden
Fotó: fiawtcr.com

Derült égből a... Gordon Shedden

LantiLanti
2019/02/20 08:48

Nemrég újabb egyedileg tervezett rajtszámot mutattak be a Túraautó Világkupán, a háromszoros brit bajnok Gordon Shedden állt a nyilvánosság elé alkotásával.

A skót pilótát ismerve nem kellett óriási meglepetéssel számolnunk, hiszen ő már korábban is rendelkezett valami hasonlóval, amelynek középpontjában az 52-es rajtszám és a villám állt. Még a BTCC-s időkben lett Shedden eposzi jelzője és beceneve a 'Flash' (azaz villám), annyit, hogy az angol kommentátorok sokszor csak így hívják őt az adásban.

Kattints ide, és kövesd az Instagramon is a WTC Blogot

Az Imajica Brand Evolution által tervezett alkotás leleplezésekor az Audi gyári pilótája kiemelte, nagyon jó ötletnek tartja a promóter kezdeményezését.

"Igazán menő, hogy az Eurosport Events és a WTCR engedi, hogy dolgozzunk kicsit a saját márkánkon is. Idén az 52-es rajtszámom dögös elemekkel egészül majd ki. A becenevem Flash, úgyhogy a villámnak központi szerepe lesz. Ehhez adtam még pár személyes részletet, például a skót kockát az 52-es számba. Pont jól jött ki, hogy a skót kockában az Audi Sport piros tónusa található meg, ami menőn néz ki, és kapcsolódik a hazámhoz, Skóciához" - mondta Shedden.

A skót pilóta nemrég egy interjúban elmesélte, nem babonás, de az 52-es rajtszámhoz ragaszkodik. Még a gokartos időszakban választotta, és azóta csak egyszer cserélte le, 2013-ban, amikor a bajnoknak járó 1-est választotta a BTCC-ben. 2013 viszont egy problémás év lett, így azóta ragaszkodik az 52-eshez. Á, nem babonás. :D

Shedden egyébként már túl van az első 2019-es teszten is, amelyre Portimaóban került sor, és amelyről egy árva fotó vagy hírecske sem került ki a közösségi médiába. 

Íme Shedden egyedi tervezésű rajtszáma:

FACEBOOK-WTCR-OFFICIAL-NUMBER-G-SHEDDEN-2019.png

Hozzászólások