WTCC - Bejelentést tett a WTCR-ről a Lynk & Co-val versenyző Cyan Racing
Bejelentést tett a WTCR-ről a Lynk & Co-val versenyző Cyan Racing
Fotó: Cyan Racing

Bejelentést tett a WTCR-ről a Lynk & Co-val versenyző Cyan Racing

LantiLanti
2020/03/13 12:33
Ahogy azt néhány nappal ezelőtt már előre jeleztük itt az Eurosport Hungary oldalán, végre bejelentette terveit a WTCR-el kapcsolatban a Lynk & Co márkával versenyző Cyan Racing.

A hivatalos tájékoztató egyelőre annyit közöl, hogy a svéd csapat tavalyhoz hasonlóan idén is négy autót indít a sorozatban, amely a legfrissebb fejlemények után nem a Hungaroringen, hanem május végén a Nordschleifén rajtol.

"A célunk egyértelmű: ebben a szezonban is a mezőny elejében akarunk menni, bár arra készülünk, hogy az idei évad keményebb lesz, mint a tavalyi. A múlt szezonban egy vadonatúj versenyautóval elért eredmények jól mutatják, mennyi energiát tett bele mindenki ebbe a programba Svédországban és Kínában" - mondta a Cyan Racing csapatvezetője és alapítója, Christian Dahl. 
"Erre alapozva szeretnénk tovább lépni. Az ellenfeleink nem pihennek majd, de mi sem; tovább javítottuk a csapat szervezettségét, és az egyes munkafolyamatokat, hogy még hatékonyabban nézzünk szembe 2020 kihívásaival."

A csapat négy pilótáját később nevezik meg, ahogy a hivatalos párosításokat is (idén megint két együtt dolgozó, de hivatalosan különálló alakulatra oszlik majd a Cyan Racing). Az eddig hallott pletykák alapján erősen valószínű, hogy a svédek változatlan felállással, azaz Yvan Mullerrel, Thed Björkkel, Yann Ehrlacher-vel és Andy Priaulx-al indulnak. 

Hozzászólások