WTCC - Őrült szimulátort rakott össze a WTCR fenegyereke - videóval
Őrült szimulátort rakott össze a WTCR fenegyereke - videóval
Fotó: Tom Coronel Media

Őrült szimulátort rakott össze a WTCR fenegyereke - videóval

LantiLanti
2020/04/30 10:51
Furcsa időkben furcsa dolgok szoktak történni. Például az idősebb túraautósok is ráfanyalodnak a szimulátorozásra. Akik pár éve még csak hányózacskóval ültek a monitor mögé, most kuncogva tekergetik a kormányt a karanténban.

Tom Coronel ugyan eddig sem volt totálisan szimulátorfób, de inkább száguldozott a kertben a fűnyírójával, mint hogy feltöltse magát a virtuális világba. Ám mivel versenyezni egy ideig még nem lehet, ő is beadta a derekát, és otthonra összerakott egy elég komoly vasat. 

A holland pilóta a TCR Europe szombaton induló szimulátoros bajnokságába is benevezett, és ehhez beújított egy olyan szimulátort, amivel csak kolbászt füstölni nem lehet. Ja várj, azt is...

A TCR Europe SIM Racing sorozat nyitánya előtt Coronel elmondta, korábban csak egyszer kapott rá jobban a szimulátorozásra, amikor a ballábas fékezést akarta begyakorolni. Azóta inkább az élettársa, Pauline, és fia, Rocco gyógyult rá a dologra. 

A mostani rendkívüli időszakhoz viszont új masinát vett. Egy Playseat Evolution ülést használ, és még élethű bukókerete is van, amit a WTCC-ből ismert Wiechers Sport gyártott. 

Coronel nem szeret sokáig a sötétben matatni, úgyhogy tanárt is szerződtetett magának. A szerény kezdés jegyében Rudy van Burent fogadta fel tanárnak, aki megnyerte az első World Fastest Gamer versenyt, és dolgozott a McLarennek, mint szimulátorpilóta. 

Hozzászólások