WTCC - Tom Coronel nem akart beleszólni Michelisz Norbiék ügyébe
Tom Coronel nem akart beleszólni Michelisz Norbiék ügyébe
Fotó: Tom Coronel Racing

Tom Coronel nem akart beleszólni Michelisz Norbiék ügyébe

LantiLanti
2019/11/25 11:05

Makaóban Tom Coronel végre ott találta magát a mezőnyben, ahol általában szeretné, és a messze nem tökéletes időmérők ellenére is versenyképesnek bizonyult. 

A harmadik futamon például a két bajnokesélyessel, Esteban Guerrierivel és Michelisz Norbival ment egy bolyban, amit egyrészt rettenetesen élvezett, másrészt viszont igyekezett kulturáltan viselkedni. 

"Egyáltalán nem volt nehéz tartanom a lépést a két bajnokaspiránssal, Esteban Guerrierivel és Michelisz Norbival. Ők már nem akartak túlságosan nagy kockázatot vállalni, és ez még szórakoztatóbbá tette a helyzetet. Nekem volt egy próbálkozásom, de elég profik ők ahhoz, hogy válaszoljanak egy ilyenre" - mesélte a holland.
"Egyébként sem akartam beleszólni a bajnoki csatájukba egy meggondolatlan manőverrel. De jó érzés volt ezekkel a srácokkal meccselni."

Coronel élete Makaó után is a megszokott intenzitással pörgött tovább, néhány napja például bemutatták az új Dakar-autójukat, amit a 2020-as szaúd-arábiai versenyen is ikertestvérével, Timmel együtt vezet majd. A The Beast 3.0 névre keresztelt buggyn egy csomó fejlesztés történt; állítólag nyolc oldalas volt a változtatások listája. Coronelt ugyanis eléggé elkapta a Dakar-láz.

"Nagy a baj, mert teljesen megszállott lettem. Megcsípett a Dakar-szúnyog, és megfertőződtem. Néhány éve nem gondoltam volna, hogy ezt fogom mondani."

Íme egy videó az új autó bemutatásáról:

Hozzászólások