WTCC - Borkovic: megyek a Hungaroringre
Borkovic: megyek a Hungaroringre
Fotó: WTCC Media

Borkovic: megyek a Hungaroringre

LantiLanti
2015/04/23 09:13

Úgy tűnik, jók voltak a megérzéseink Dusan Borkovic-csal kapcsolatban; nevezetesen arról, hogy a Proteammel történt szakítás ellenére nem fordít teljesen hátat a WTCC-nek. A tegnapi bejelentés után több honlap is úgy fogalmazott, a szerb távozik a világbajnokságról, ám erről szó sincs.

Borkovic PR csapata érzékelte ezt a félreértés, így a 207 cm magas pilóta csütörtök reggel egy korrigáló üzenetet tett ki a Facebookra. A Motorsport.com francia változata közölte is ezt a bejegyzést, ám magyar idő szerit reggel kilenckor mi már nem találtuk az említett oldalon.

"Úgy tűnik, a sajtócsapatom tegnapi bejelentése nem pontosan azt az üzenetet vitte át, amit szerettem volna. Kedves szurkolóim és barátaim, tudnotok kell, hogy soha nem fogom feladni! Rajthoz állok a Hungaroringen, a részleteket pedig a pénteki sajtótájékoztatón jelentem be" - így az üzenet a francia Motorsport.com tolmácsolásában.

Sok variációs lehetőség nincs, összesen két szabad autó van jelenleg, két Chevrolet Cruze, egy a Campos Racingnél (Borkovic tavalyi kocsija, amivel a szezon előtt Valente balesetet szenvedett), egy pedig az All-Inkl.com Racingnél (amivel viszont a Nordschleifén Sabine Schmitz indul majd). Számításaink szerint Borkovic holnap bejelenti, hogy visszatér a Camposhoz.

Jó kérdés még, hogy vajon lesz-e lehetősége elindulni a jövő kedden esedékes Nordschleife tesztnapon?

Szintén érdekes kérdés még, hogy mi lesz a Proteamnél hátrahagyott Hondával, amely iránt állítólag a télen is óriási volt az érdeklődés.

Hozzászólások