WTCC - Bemutatták Michelisz Norbiék 2019-es autóját, és megvannak a párosok is
Bemutatták Michelisz Norbiék 2019-es autóját, és megvannak a párosok is
Fotó: BRC Racing

Bemutatták Michelisz Norbiék 2019-es autóját, és megvannak a párosok is

LantiLanti
2019/03/18 12:21

Valójában persze az autó ugyanaz, mint tavaly, hiszen fejleszteni nem lehetett a télen, csak a festés változott - véleményem szerint előnyére. 

Az élő online közvetítés során a színvilág mellett a 2019-es pilótafelállást is nyilvánosságra hozták, Michelisz Norbi továbbra is a világkupa-győztes Gabriele Tarquini társa lesz, míg a Lukoil logóit viselő autókat Nicky Catsburg és Augusto Farfus vezeti majd. 

Kattints ide, és kövess bennünket az Instagramon

Norbiék alakulatát egy olasz csapatmenedzser, Gabriele Palmitesta irányítja majd, Catsburgék pedig megkapták a Ladától érkező Max Maximenkót, aki tavaly párszor besegített az Yvan Muller Racingnél, ám idén ismét főállásban kap szerepet a WTCR-ben. 

"Mind a két csapatunk, és mind a négy versenyzőnk méltó bajnokesélyes, és a legjobbat kívánjuk nekik. Nincsenek illúzióink az ellenfeleink erőssége kapcsán, de ott leszünk mögöttünk minden egyes lépésnél" - fogalmazott Andrea Adamo, a Hyundai Motorsport igazgatója. 

Michelisz Norbi nem kertelt, egyértelműen a bajnoki címre megy rá idén is. 

"Látva Gabriele tavalyi teljesítményét, egy dolgot biztosan tudok, a megfelelő autóm van, és a megfelelő csapatban vagyok ahhoz, hogy ezt elérjem. A WTCR-szezon viszont hosszú, és sok minden megtörténhet. Kiegyensúlyozottnak kell lennem! Az is fontos, hogy én legyek a leggyorsabb, mégis valószínűleg a legokosabb versenyző ünnepelhet majd a szezon végén" - tette hozzá Michelisz Norbi

Gabriele Tarquini is újra bajnok szeretne lenne, és úgy véli a márkatársak lesznek a legnagyobb riválisok. 

"Láttuk, tavaly mennyire szoros volt a bajnokság - az utolsó futam utolsó köréig nyitott volt - és ez 2019-ben is így lesz. Mindenki keményen dolgozott a télen, új szabályokat hoztak, új versenyzők érkeztek, és új pályákon kell összemérnünk a tudásunkat" - mondta a címvédő. 

Az élő közvetítés (sajnos ilyen rossz volt a hang):

79b3f5e4-2096-4c08-a134-81e5dc202384.jpg

0db81f00-5c29-47b1-9432-6fd718dbd367.jpg

Hozzászólások