WTCC - Hasonló, mégis jól láthatóan különböző lesz a négy Honda a WTCR-ben
Hasonló, mégis jól láthatóan különböző lesz a négy Honda a WTCR-ben
Fotó: Münnich Motorsport

Hasonló, mégis jól láthatóan különböző lesz a négy Honda a WTCR-ben

LantiLanti
2020/06/04 19:22
2020-ban már mind a négy Honda Civic Type-R felkészítéséért a Münnich Motorsport felel majd a WTCR-ben, és nemrég azt is bejelentették, hogy Esteban Guerrieri Nestor Girolamival, Tassi Attila pedig Tiago Monteiróval alakot majd egy párost. 

A két "csapat" neve rettentően hasonló lesz, az egyiket All-Inkl.com, a másikat pedig All-Inkl.de Münnich Motorsportnak hívják, megjelenésben viszont jelentős lesz az eltérés. 

A német alakulat mindig is élen járt abban, hogy menő festéseket dobjon össze, és idén sem fogyott ki a kreatív patron. A két egység ugyanazt a dizájn-filozófiát követi, ám egymás inverze lesz a két színvilág, így az autók egyszerre keltik a hasonlóság és a különbözőség érzését. 

"Azért akartuk, hogy az All-Ink.de Münnich Motorsport az inverz dizájnt kapja, mert így két egymástól jól megkülönböztethető festésünk lesz, de mindkettő ragaszkodik a csapat hagyományos megjelenéséhez. Ezt sikerült is elérnünk" - mondta Dominik Greiner csapatmenedzser. 
"A dizájn-különbségek jól tükrözik, hogy a két csapat saját identitással rendelkezik, és bár egymástól függetlenül működnek majd, a hasonló festések azt is mutatják, hogy a küzdőszellem és a győzni akarás közös."

Honda-2020-festes-1.jpg

Honda-2020-festes-3.jpg Fotó: Europress/AFP

Hozzászólások