Videók - Az MU korábbi kapusa ragyogó fejes góllal mentett pontot csapatának - videó
Az MU korábbi kapusa ragyogó fejes góllal mentett pontot csapatának - videó
Fotó: Brightcove

Az MU korábbi kapusa ragyogó fejes góllal mentett pontot csapatának - videó


2020/07/20 16:14
Anders Lindegaard remekbe szabott fejes góllal mentett pontot csapatának, a Helsingborgs 2-2-es döntetlent játszott a Falkenbergsszel. Ez a találat az egy pont mellett azt is jelentette egyben, hogy a Helsingborgs nem csúszott az utolsó helyre a svéd élvonalban.

A 36 éves kapus neve ismerősen csenghet a Premier League-rajongók számára, hiszen öt éven át a Manchester United cserekapusa volt. 2015-ös távozását követően megfordult a West Bromnál, ám miután ott sem sikerült megszilárdítania a helyét, a Prestonnál és a Brunley-nél is játszott egy darabig. 2019-ben igazolt a svéd élvonalban szereplő Helsingborgshoz, ahol - természetesen - először talált be a kapuba.

Sok más bajnoksághoz hasonlóan a svéd is hónapokat csúszott a koronavírus-járvány miatt, az áprilisi kezdés helyett csak júniusban indultak el a küzdelmek. Kilenc fordulót követően a Helsingborgs egy győzelem mellett négy döntetlent és négy vereséget ért el, így a hétvégi bravúros pontmentéssel is csak a 14. helyen áll a 16 csapatos bajnokságban. 

Hozzászólások