Vélemény - Hosszabbítás 2014 - TOPLISTA!
Hosszabbítás 2014 - TOPLISTA!

Hosszabbítás 2014 - TOPLISTA!


2014/12/31 17:36

Az év utolsó napján úgy illik, hogy egy kicsit összegezzük a magunk mögött hagyott esztendőt. Mi is így teszünk, mégpedig oly’ módon, hogy számba vesszük azokat a cikkeket, videókat, amelyek a legjobban megmozgattak titeket!

Íme az általatok legkedveltebb öt cikk (hivatkozás a címben):

 1. Akik nem lettek a Nemzet Sportolói (Szabó Gábor)

  Mérhetetlen csalódást keltett majd’ mindenkiben az a tény, hogy olyan sportolók, mint Magyar Zoltán vagy Gedó György helyett az ex-köztársasági elnököt jelölték a júniusban elhunyt Grosics Gyula helyére. Rengetegen olvastátok, véleményeztétek a listát, amely közel sem teljes. Sok, nagyon sok olimpiai bajnok van, aki ma létminimum közelében kénytelen élni, akinek nagyon is jól jött volna a havi félmillió forint.

 2. A mieink külföldi szemmel (Székely Dávid)

  Székely Dávidék szeptemberben a Sky Sports 3-on keresztül figyelhették azt, ahogy a magyar labdarúgó válogatott 2-1-es vereséget szenved Észak-Írországtól hazai pályán Pintér Attila irányítása alatt, akit nem sokkal a mérkőzés után menesztettek. A Sky Spors munkatársai kivesézték Budapestet, a politikát, de sok szó esett csapatunk kilátástalan játékáról is. Dicsértek, néhol hüledeztek. Nagyon érdekes volt látni, hogy például Neil Lennon hogyan is vélekedik rólunk, meg a két csapat közti – akkor még – 51 helynyi különbségről.

 3. Michelisz Norbi: sajnos… (Lantos „Lanti” András)

  Michelisz Norbi Szuzukában nagyszerű hétvégét teljesített október végén, de nem volt teljesen elégedett. Egy harmadik és egy negyedik hellyel öt pontra megközelítette a legjobb nem citroenes pilótát (Monteirót), de még így sem repesett az örömtől. Egyszerűen mindig, mindenhol nyerni akar Norbi! Ez ám a mentalitás! És, ha tudta volna, hogy év végén hol végez?!

 4. No show, avagy megijedt Federer? (Szabó Gábor)

  A londoni világbajnokságon Federer nem állt ki hát sérülése miatt Djokovic ellen a döntőben – és elszabadult a pokol. Össztűz jobbról, balról, mindenhonnan. Főleg úgy, hogy Federer nem egész egy hét múlva pályára lépett Franciaországban, a Davis Kupában. A döntőben. Ahol megszerezte azt az aranyérmet, amely még hiányzott a gyűjteményéből.

 5. Az EB-arany, ami szart sem ér (Szabó Gábor)

  Verrasztó Dávid Európa-bajnok lett, de ami utána történt, nos, inkább az vonult be a történelembe. Ugyanis Verrasztónak, ami a szívén, az a száján, így nem túl diplomatikusan, de nagyon őszintén elmondta, mit gondol. Vagy azt, hogy mit gondolunk „mi”?

Íme az áltatok legkedveltebb három videó (hivatkozás a címben):

 1. Milyen autóval jár Ronaldo? És Ibra? És legfőképpen kié a legdrágább?

  Hiszitek vagy sem, de ez a „bulvárosabb” anyag lett a legnézettebb videó idén. Rengeteg komment, megosztás és lájk érkezett rá, amivel így az év utolsó napjaiban beelőzött olyan videókat is, mint amikor Federer táncra perdül nem egyszer, hanem kétszer.

 2. Loeb tényleg kézifékkel fordult

  A kilencszeres rali-világbajnok francia egész jó bemutatkozó szezonon van túl a WTCC-ben, ahol év végén mutatott is valamit a régi formából. Makaóban kézifékkel vette be az egyik kanyart, ami nem csak az egész világon, de itt a WTCC Blogon is hatalmas sikert aratott! Nézzétek meg még egyszer!

 3. HBI: Ronaldo önmaga paródiája

  Hajdú B. István a világbajnokság alatt szakértett a Hosszabbításon, ahol nap, mint nap hallhattátok, hogy mit gondol az egyes témakörökről, az egyes csapatokról, játékosokról. Tény, hogy nem Ronaldo világbajnoksága volt, ezt Hajdú B. István meg is említette. Aztán jött a földindulás…

Nos, ezek voltak az év legmegmozgatóbb cikkei itt, a Hosszabbításon. Sikerekben és sportélményekben gazdag boldog újévet kívánni minden olvasónknak! Tartsatok jövőre is a Hosszabbítással, mi pedig igyekszünk még jobbak lenni! :)

Hozzászólások