Wimbledon - Venus vetkőzött, Serena a nézők közé ugrott
Venus vetkőzött, Serena a nézők közé ugrott
Venus és Serena újra együtt párosozott (Fotó:Europress/Getty)

Venus vetkőzött, Serena a nézők közé ugrott


2014/06/26 11:37

Szerdán párosban volt jelenése a Williams-testvéreknek a wimbledoni tenisztornán. Serena és Venus számos alkalommal ért már el sikert a füves pályás Grand Slamen, ám most mégsem feltétlenül ezért beszélhetünk róluk. Az egyik pontnál ugyanis Serena nagy igyekezetében látványosan a nézők közé zuhant, Venus pedig egy amerikai magazinnak mutatott meg szokatlanul sokat saját bájaiból:

[caption id="" align="aligncenter" width="449"] Venus Williams ezúttal merészebb fotózást is vállalt (Fotó: ESPN - The Body Issue)[/caption]

A nyolcadik helyen kiemelt Williams-testvérek végül továbbjutottak a páros verseny második fordulójába, miután 5-7, 6-1, 6-4 arányban győztek a Kalashnikova-Savchuk grúz-ukrán páros ellen, így a következő fordulóban a Barrois-Voegele német-svájci duó ellen folytathatják. Nem mellesleg Venus Williams egyesben is játszott még szerdán, ahol szintén sikerrel járt, így bejutott a harmadik fordulóba. Akit pedig érdekel a Venus-féle fotózás háttere, annak az ESPN alábbi videóját érdemes megnéznie.

Hozzászólások