Tenisz - Thiem kárpótlásul Serena Williamsszel vegyespárosozna
Thiem kárpótlásul Serena Williamsszel vegyespárosozna
Fotó: Europress/AFP

Thiem kárpótlásul Serena Williamsszel vegyespárosozna

HosszabbitásHosszabbitás
2019/06/12 10:25

Az osztrák Dominic Thiem felajánlotta, hogy vegyes párosban indulna az amerikai Serena Williamsszel az év hátralévő két tenisz Grand Slam-versenyének egyikén annak érdekében, hogy lezárják a közöttük Párizsban kialakult nézeteltérést.

Thiem - aki döntős volt a legutóbbi Roland Garroson, a világranglistán pedig a negyedik helyen áll - kiemelte: valószínű nem Serena Williams hibájából kellett az egyik mérkőzését követő sajtótájékoztató közben elhagynia a helyiséget.

"Utólag visszagondolva vicces helyzet volt, hogy egy Grand Slam-versenyen ilyen szervezési hiba megtörténhetett. Amit akkor nem is értettem, és nagyon dühös voltam" - emlékezett az osztrák játékos, aki az amerikai kiválóságot gondolta felelősnek a történtekért, így azt mondta róla, hogy "juniorként" kezeli őt és "rossz a jelleme".

068_AA_10062019_968522.jpg Fotó: Europress/AFP

Thiem most hozzátette: Serena Williams eredményeit "hihetetlennek, szenzációsnak" találja.

"Szeretném kárpótolni őt azzal, hogy vegyes párosban indulok vele Wimbledonban vagy később az amerikai nyílt teniszbajnokságon" - közölte.

A korábbi világelső Serena Williams a legutóbbi Roland Garroson a 3. fordulóban búcsúzott, a világranglistán a 11. helyen áll.

MTI

Hozzászólások