Salakblog - Zanza & Timi
Zanza & Timi

Zanza & Timi

Szántó PetraSzántó Petra
2012/02/26 18:22

20081129babos2452

Bocsánatot kérünk, voltak problémáink a Salakblog tárhelyének hosszabbításával, de már minden rendben.

Azóta sok minden történt.

- Victoria Azarenka  továbbra is veretlen, így végleg kijelenthetjük, hogy méltó női világelsőnk van.Célja idén a Golden Slam, és szerinte ne bántsuk a Slamless világelsőket.

- Gratulálunk Roger Federer pályafutása 71. tornagyőzelméhez! (Bár a svájci Davis-Kupa csapat eléggé csúnyán kapott ki az amerikaiktól hazai pályán)

- Bob Bryan felesége, Michelle néhány nappal az Ausztrál Open férfi páros döntője után adott életet kislányuknak, Micaelának. A férj megtiltotta Michelle-nek, hogy várandóssága utolsó napjaiban a meccseit kövesse figyelemmel scoreboardon, nehogy előbb meginduljon a szülés, és Bob ne érjen haza időben.

- Juan Martin del Potro a rotterdami döntő után Marseille-ben győzni tudott, nagyon helyes.

- A Roland Garrost 2014-ig, a US Opent 2017-ig biztosan az Eurosport közvetíti :) (Az Ausztrál Open nem is volt kérdés, valószínűleg senkinek nem kell a hajnal 1 órás kezdési időpont :D )

- Bloganyu szerint Rafa Nadal rendkívül hasznosan töltötte a szabadidejét, lásd alábbi képsorozat.

-  Radawanska nyerte Dubajt, és már ötödik a világranglistán, így most már tuti, hogy meccseinek nem csak 95%-át, hanem 100%-át mutatjuk élőben az Eurosporton, még akkor is ha, vele egy időben netalántán foci vb döntő lenne esedékes :D

- Jürgen Melzer úgy jutott döntőbe Memphisben, hogy előtte a hotelszobájában ismeretlen körülmények között eltörte a nagylábujját.

- Caroline Wozniacki és barátja, Rory McIlroy fogadást kötöttek, hogy melyikük tudja jobban betartani nagyböjti fogadalmát. A pár megegyezett, hogy Húsvétig nem fogyasztanak édességet, fehér kenyeret, olajban ült ételeket és alkoholt. Ha valamelyikük megszegi fogadalmát, akkor kénytelen ajándékot is venni a másiknak. Caroline meggyőződése, hogy simán fog nyerni.Na, lássuk.

- Az Ausztrál Open hőse, Lleyton Hewitt megint megoperáltatja a lábát, így 4 hónapot hagy ki. Áuccs.

- Ana Ivanocis edzője, Nigel Sears azt mondja, hogy Ana túl korán nyert Grand Slam tornát, és ez okozta visszaesését. Hajlunk rá, hogy egyetértsünk. Már csak ki kéne találni valami orvosságot.

- Andy Roddick memphisi búcsúja után már csak 27. a világranglistán, ez a legalacsonyabb helyezése 2001 óta. Brühühü.

- Sam Querry mostantól Brad Gilberttel dolgozik, bár szerinte lassú folyamat lesz visszatérni a legjobb 20 közé.

- Petr Korda, az 1998-as Ausztrál Open bajnok lány, Jessica Korda szintén Ausztrál Open bajnok lett. Igaz, nem teniszben, hanem a profi női golfozók között.

-  És a legfontosabb: újra van magyar női tenisz! Babos Tímea már a felnőttek között is remekel, múlt héten Bogotában élete első nem budapesti WTA főtábláján elődöntőt játszott egyesben és párosban, ezen a héten pedig Monterreyben egyenesen döntőbe jutott, méghozzá Cirsteát és Erranit is legyőzve! Sajnos nem lesz magyar döntő, ugyanis Arn Gréta kikapott a román Alexandra Cadantutól. De ettől még ez egy fantasztikus hét, hiszen van egy újabb top 100-as játékosunk, egy újabb főtáblásunk a Roland Garroson. HAJRÁ TIMI!!!

P&G

[gallery]

Hozzászólások