Salakblog - Zanza
Zanza

Zanza

Szántó PetraSzántó Petra
2009/10/21 20:21

szavay_safin2Ági meccset nyert, bár a nyert kifejezés erőteljesen idézőjeles, hiszen Flavia Pennetta másfél szett után térdsérülés miatt feladta a küzdelmet ellene. Az elsőt nem Ági nyerte, a másodikban vezetett. Vera Dushevina a következő ellenfél, aki elméletileg verhető lenne, de most nem biztos, hogy azokat az időket éljük.

Mivel Flavia búcsúzott, és Agnieszka Radwanska sem élte túl az első kört Moszkvában, eldőlt, hogy Vera Zvonareva és Jelena Jankovics harcolnak az utolsó kiadó helyért a dohai világbajnokságra. Amelyikük messzebb jut a héten, az lesz a 8. résztvevő, amelyikük előbb búcsúzik, az lesz az első számú tartalék, míg Radwanska a második tartalék.

Marat hasít Moszkvában, háromban győzte le a csúcsformában lévő Davigyenkót, aki a távol-keleti sikerturnéjából hazaérkezvén meghajolt Marat előtt. Lehet, hogy fáradt volt, lehet, hogy motiválatlan, lehet, hogy Marat hazai búcsúját akarta széppé tenni, egyikért sem lehet elítélni. Most viszont már davaj Maratunk!

Martina Hingis mégsem tér vissza, mert úgy érzi, ha teniszezik, nincs élete. Most viszont van szép háza és négy lova.

Justine Henin viszont jön, még idén játszik két bemutatótornán Charleroi-ban és Dubaiban, jövőre pedig Brisbane-ben lesz az első tétversenye.

Mats Wilander már nem svéd Davis Kupa kapitány, azért mondott le, mert több időt akar tölteni a családjával (négy gyermeke van). A lehetséges utód Thomas Enquist.

Rafa ma este a helyszínen tekinti meg a Real Madrid-AC Milan Bajnokok Ligája meccset. A mázlista.

És állítólag Ernests Gulbis volt az egyik, aki rosszalkodni próbált Stockholmban. Nem hivatalos, csak pletyka.

Hozzászólások