Salakblog - Több nagy név is ott lehet az augusztusi washingtoni férfi tornán
Több nagy név is ott lehet az augusztusi washingtoni férfi tornán
Fotó: Europress/AFP

Több nagy név is ott lehet az augusztusi washingtoni férfi tornán

HosszabbitásHosszabbitás
2020/07/19 15:20
Stefanos Tsitsipas mellett Daniil Medvedev, és David Goffin neve is szerepel a washingtoni ATP 500-as torna előzetes nevezési listáján. A címvédő Nick Kyrgios egyelőre nem jelezte részvételi szándékát.

Az augusztus 14-én kezdődő washingtoni verseny lesz az első hivatalos ATP-torna azóta, hogy márciusban a koronavírus-járvány miatt félbeszakadt a teniszidény. A US Open két héttel a washingtoni viadal után kerül megrendezésre, így nem véletlen, hogy sokan kiváló felkészülési lehetőségnek tartják az 500-as tornát.

 ATP.jpgFotó: Europress/AFP

Nick Kyrgios júniusban világossá tette, hogy nem tartja jó ötletnek a US Open megrendezését, így alighanem senki nem lepődne meg azon, ha az ausztrál Washingtonba se utazna el. A szigorú biztonsági korlátozások, és a fertőzöttek számának emelkedése miatt David Goffin sem biztos abban, hogy részt vesz majd a New York-i GS-tornán, így ha a belga végül nem indul el a US Openen, kérdéses lehet, hogy látjuk-e majd játszani Washingtonban.

A top 30-ból 19 kilenc játékos döntött úgy, hogy elindul a washingtoni tornán – a már említett neveken kívül többek között Roberto Bautista Agut, Diego Schwartzman, és Karen Khachanov is ott lehet Washingtonban.


Szerző: Szabó Krisztián
Via 

Hozzászólások