Salakblog - Újévi hírecskék
Újévi hírecskék

Újévi hírecskék

Szántó PetraSzántó Petra
2013/01/03 13:28

Boldog Új Évet Salakblog!

Bele is vágtunk a 2013-as szezonba, máris záporoznak a hírek ránk!

Azt már mindenki tudja, hogy Rafa Nadal a teljes januárt, így az Ausztrál Nyílt Teniszbajnokságot is kihagyja, állítólag egy vírusfertőzés hátráltatta a visszatérést. Ezzel párhuzamosan rögtön és érthetően felerősödtek rajongói aggodalmai, és mindenki más kétségei. Vajon tényleg felépült? Vissza fog egyáltalán térni? Ennyi kihagyás után lehet-e ott folytatni, ahol abbahagyta? Nyer még vajon Grand Slam tornát? A kérdések egyre tornyosulnak Rafa feje fölé, de ő már sokszor bizonyította, hogy nincs lehetetlen, így hagyjuk rá a kérdések megválaszolását.

121231021839-djokovic-barrier-story-top

Novak Djokovics sikeresen megsérült a Hopman Kupán, amikor rádőlt egy reklámtábla, miközben autogramokat osztogatott Perth-ben. Szerencsére semmi komoly nem történt, de hát ki más sérülne meg hasonlóan. Na jó, talán Monfilsból kinézzük. :)

Bár Caroline Wozniackinak nem indult jól az év, a magánéletében minden a legnagyobb rendben. Mivel dúl a láv Rory McIlroy-jal, a pályán ért kudarcok nem is zavarják olyan nagyon Carót, akiről azt pletykálják, hogy párja karácsonykor megkérte a kezét. Mindezt arra alapozzák a szemfüles fotósok, hogy Wozniacki "jegygyűrűnek látszó tárggyal" (by VNA) az ujján szállt le a brisbane-i reptéren.

Az viszont tuti, hogy újabb sportoló sztárházasság előtt állunk, hiszen Maria Kirilenko kezét tényleg megkérte az hokisztár Alexander Ovecskin szilveszterkor. Az NHL-lockout miatt Oroszországban játszó jégkorongozó 2011 óta jár együtt a világranglista 14. teniszezővel. Bocs srácok, ez van!

alex-ovechkin-and-maria-kirilenko

Szegény Andrea Petkovics, valószínűleg már nem tudja hova ütni a fejét a falba. A sérülésekben gazdag 2012-es év után most a Hopman Kupán szedett össze egy térdsérülést, ami miatt legalább négy hetet - így az Ausztrál Opent is- ki kell hagynia.

Mivel Petkovicsnak van humora, és nem is kevés, talán vigasztalja ez a királyságos ájfón öt reklám, melyben volt szíves részt vállalni Venus és Serena Williams, akik sírvaröhögős arckifejezésekkel tűrik a pinyóvereséget.

Nálunk egész héten Doha élőben, jövő héten pedig World Tennis Challenge. Vizsgákkal, szigorlatokkal, témazárókkal, és határidős munkákkal tessék sietni, mert január 14-től nem alszunk! :D

Hozzászólások