Salakblog - Úgy tűnik, Djokovic meggondolta magát a fűvel kapcsolatban
Úgy tűnik, Djokovic meggondolta magát a fűvel kapcsolatban
Fotó: Europress/AFP

Úgy tűnik, Djokovic meggondolta magát a fűvel kapcsolatban

HosszabbitásHosszabbitás
2018/06/11 21:20

Novak Djokovic elfogadta a szervezők által felkínált szabadkártyát a wimbledoni teniszbajnokság londoni felvezető tornájára, a Queen's Clubban jövő héten sorra kerülő füves pályás viadalra.

A volt világelső szerb játékos a múlt héten a negyeddöntőben búcsúzott a Roland Garroson, s a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón még úgy fogalmazott, egyáltalán nem biztos abban, hogy pályára lép a füves pályás szezonban, így például a július 2-án kezdődő wimbledoni Grand Slam-versenyen. 

"Egyelőre nem szeretnék a teniszre gondolni" - tette hozzá akkor a korábbi világelső.

Djokovic még nem biztos benne, hogy pályára lép a füves szezonban | Hosszabbítás

Novak Djokovic kedden négy szettben kikapott Marco Cecchinatótól a Roland Garros negyeddöntőjében. A találkozót követő sajtótájékoztatón a szerb utalást tett arra, hogy kihagyhatja a füves pályás szezont. A korábbi világelső a kisebbik sajtószobában várta az újságírók kérdéseit, viszonylag szűk körben, mivel a legtöbben a nagyobbik sajtóteremben vártak rá.

"Az izgalmas római és párizsi történések után készen állok az új kihívásokra - nyilatkozott most a jövő heti torna honlapján. - A füves borítás nagyon különleges, ez a legritkább, és örülök, hogy lehetőségem nyílik részt venni ezen az erős versenyen, amely jól szolgálja majd a felkészülést Wimbledonra".

Korábban a világranglistát vezető, vasárnap óta már 11-szeres Roland Garros-győztes Rafael Nadal, valamint az év elején csípőműtéten átesett, ötszörös bajnok Andy Murray is jelezte indulását a Queen's Clubban, bár egyelőre mindkettőjük részvétele kérdéses.

MTI

Hozzászólások