Salakblog - Tiafoe a példaképe, LeBron James módjára ünnepelt Anderson legyőzése után
Tiafoe a példaképe, LeBron James módjára ünnepelt Anderson legyőzése után
Fotó: Europress/AFP

Tiafoe a példaképe, LeBron James módjára ünnepelt Anderson legyőzése után

Kálmán LaciKálmán Laci
2019/01/17 11:37

A fiatal, feltörekvő játékos, Frances Tiafoe pályafutása legnagyobb győzelmét aratta az Ausztrál Open harmadik játéknapján. A 20 éves tehetség ennek megfelelő ünneplést is prezentált a Margaret Court Arenában. 

Az amerikai az ötödik helyen rangsorolt, kétszeres Grand Slam-döntős, Kevin Andersont verte 4:6, 6:4, 6:4, 7:5 arányban. Győzelmét követően Tiafoe LeBron James módjára megfeszítette a bicepszét, úgy ünnepelt. 

A meccs utáni interjúban Tiafoe elmondta, hogy óriási LeBron-rajongó, és rettenetesen várta már azt a pillanatot, amikor bemutathat egy ahhoz hasonló ünneplést, amit az idoljától szoktunk látni.

"Hatalmas LeBron-rajongó vagyok, és mindig látom tőle, hogy így fejezi ki az örömét egy-egy fontos kosár után. Úgy voltam vele, ha valaha is lesz olyan alkalom, amikor én is megcsinálhatom, akkor meg is fogom. És ez most határozottan egy ilyen alkalom volt."

Összehasonlításképp, íme LeBron ünneplése.

Tiafoe egyébként az egyik legtehetségesebb fiatal amerikai a mezőnyben. Jelenleg a 39. helyen áll a világranglistán. Tavalyról van már tornagyőzelme is, Delray Beach-en tudott nyerni, Peter Gojowczykot verte a döntőben. Szerdai győzelmével ott van a harmadik fordulóban, Grand Slam-tornán pályafutása során másodszor. Nem vár rá verhetetlen ellenfél a következő körben sem, ugyanis Andreas Seppivel mérkőzik majd pénteken.

via
Hozzászólások