Salakblog - Távol-Kelet
Távol-Kelet

Távol-Kelet

Szántó PetraSzántó Petra
2009/10/05 21:40

Ezen a héten Peking lányoknak és fiúknak egyaránt, nem akármilyen mezőnnyel.

dinarabeijingDinara Szafina máris sikeresen kikapott, és ezzel megdöntötte Ana Ivanovics rekordját, a világelső legnagyobb zakója a ranglistás helyezések szempontjából címmel körülírható kategóriában. Eddig Julie Coin (188.) volt a legalacsonyabban rangsorolt teniszező, aki világelsőt vert, most a 226. Zhang Shuai tette meg mindezt, ráadásul két szettben.

Ezzel Serena egyetlen győzelemre került a világelsőségtől, Makarovát kellene csak letudnia, és újra ő legjobb.

Ne felejtsük, hogy a héten tér vissza a hasizomfal-szakadásból felépült/gyógyulgató Rafa, aki Djokoviccsal, Roddickkal, Verdascóval, Söderlinggel, Gonzával és Robredóval együtt alkot parádés mezőnyt, nem mellékesen Demivel együtt egyben visszatér arra a helyszínre, ahol tavaly az olimpiai aranyérmét nyerte.

Ami pedig a múlt hetet illeti, szót érdemelnek a tornagyőztesek: a sokhónapos kihagyás után első trófeáját szerző tokiói bajnok Sharapova, az idei harmadik versenyét nyerő Davydenko, aki Verdascót győzte le Kuala Lumpurban, valamint Simon, aki épp idejében eszmélt rá, hogy tán el kéne kezdeni trófeákat emelgetni, ha ott akar lenni a világbajnokságon.

Képek, köztük az első kettőtől szíveskedjen minden lány velem együtt elolvadni.

rafabeijing maratbeijingbig_0006534687davyklsimonthai

Hozzászólások