Salakblog - Szürke péntek
Szürke péntek

Szürke péntek

Szabó GáborSzabó Gábor
2010/05/07 21:10

Amikor már-már azt hihettük, hogy Anácska újra a régi, hiszen nyert négy meccset zsinórban, legyőzve Azarenkát Petrovát és Demit, akkor jött valaki Spanyolországból, akiről inkább csak hallottunk, mintsem láttuk, és kifejezetten attraktív, szellemes tenisszel helyretette.

A döntőben Maria Jose Martinez Sanchez majd JJ-vel találkozik. A szerb a hetedik olyan teniszező lett, aki egy versenyen legyőzte Venust és Serenát. Utóbbit ráadásul úgy, hogy az kétszer adogatott a meccsért, a döntő játszmában  háromszor volt breakelőnyben és akadt egy meccslabdája is.

Rogernek Estorilban már akkor sem volt ellenfele, amikor benevezett, amióta pedig Ljubo és Monfils visszalépett, azóta pláne nincs. Erre a tornára csak akkor van értelme szót vesztegetni, ha esetleg nem ő nyer. No jó esetleg akkor, ha Gil döntőbe a kerül, mert portugál döntős ritkán akad.

Münchenben csak Berdych kiesése meglepetés, a hazaiak örülhetnek, mert így akad legalább egy elődöntősük (Petzschner). Mivel a Cilic - Baghda is jónak ígérkezik, szerencsésnek mondhatják magukat a szervezők, még akkor is, ha a hírek szerint veszteséges lesz a torna a sok eső miatt.

Belgrádban Nole még játszik, amikor írok, az estorili női tornát meg engedelmetekkel szkippelném.

jankovic

Hozzászólások