Salakblog - Szavazás: Novak Djokovic legszebb ütései
Szavazás: Novak Djokovic legszebb ütései
Fotó: Europress/Getty

Szavazás: Novak Djokovic legszebb ütései

Szabó GáborSzabó Gábor
2014/12/29 13:30

Amikor nemrégiben felraktuk az idei esztendő legszebb pontjait, nagy volt a felháborodás, hogy a három nagyból csak Rafa tudott bekerülni egy inside out tenyeressel.

Akkor jött a gondolat, hogy megkeressük mindhármójuk 3-3 legszebb ütését, majd pedig összeeresztjük azokat, hogy kiderüljön, mégis kié a legeslegszebb. A játék a hármas szám jegyében telik, így mindenkinek három szavazata van, és mindhármójuk három legszebb ütése kerül a fináléba. Tekintve azonban hogy biztosan volt olyan pont amiről esetleg elfelejtkezünk, ezért javaslatokat is várunk komment formájában. Ha összejön kellő számú akkor tartunk egy negyedik versenyen kívüli elődöntőt is.

A múlt héten Rafával kezdtük a sort, majd pedig felraktunk egy teljes játékot Rogertől még 2002-ből, majd jöttek a legnagyszerűbb pontjai.

Most Nolén a sor, várjuk a szavazatokat, bár őszintén szólva az ő esetében nagyon nehéz volt olyan labdameneteket találni, amivel eséllyel indulhatna a másik kettő ellen. De majd meglátjuk. Örömmel veszünk minden segítséget, ha esetleg eszetekbe jut olyan pont ami nekünk elkerülte a figyelmünket.

Hozzászólások