Salakblog - Svitolina & Monfils: A pár, akiket úgy szomjazott már a tenisz, mint mostanság a száraz magyar föld az esőt
Svitolina & Monfils: A pár, akiket úgy szomjazott már a tenisz, mint mostanság a száraz magyar föld az esőt
Fotó: Europress/AFP

Svitolina & Monfils: A pár, akiket úgy szomjazott már a tenisz, mint mostanság a száraz magyar föld az esőt

Kálmán LaciKálmán Laci
2019/04/04 18:13

Elina Svitolina és Gael Monfils az a pár, akikről nem is tudtuk, mennyire szükségünk van rájuk. A tenisz úgy szomjazta őket, mint mostanság a száraz magyar föld az esőt. Ráadásul újabban nem csak teniszeznek, táncolnak is. Nem is akárhogy. 

Aki követi közös Instagram-oldalukat, már bizonyára látta azt a videót, melyen Elina és Gael egy pazar táncot lejtenek. Egy olyan táncot, melyben ott az összhang, az egymásra figyelés, az önfeledt öröm, és melyből nem hiányzik az érzékiség sem. De persze elegáns érzékiségre gondoljon mindenki, még véletlenül sem közönségesre. Íme:

Van egy másik videó is, mely egy játékos, közös hintázásba enged bepillantást. Aláfestő zene ezúttal nincs, de nem is kell, hisz Elina mélyről jövő, boldog kacaja teljesen betölti a (játszó)teret.

Süt róluk, hogy szerelmesek, süt róluk, hogy boldogok. Ha esetleg volna olyan, aki azt gondolná, már-már túl sokat mutatnak meg magukból, a közös életükből, azzal mindenképpen vitatkoznánk. Pont annyit mutatnak meg, amennyit kell, amennyit még szabad. Semmi olyat, ami túl intim volna. Csupán azt, hogy feltétel nélkül megélik a pillanatot, megélik, hogy mindketten odavannak a másikért. 

Ahogy Monfils korábban fogalmazott: hogy fülig szerelmesek egymásba.

Ha vannak az Instán őszinte bejegyzések, ha vannak hús-vér, csupa ember, valódi posztok, akkor azok pont az ő képeik és videóik. 

Mindezek mellett ráadásul rendkívül jó hatással vannak egymásra a teniszpályán is. Monfils visszajött a top 20-ba a világranglistán, azok után, hogy győzött Rotterdamban, elődöntős volt Szófiában és Dubajban, valamint negyeddöntős Indian Wellsben. Svitolina a 7. helyen áll a WTA-rangsorban; az Ausztrál Openről van egy negyeddöntője, Dohából, Dubajból és Indian Wellsből pedig egy-egy elődöntője. 

Az egyetlen rossz hír, hogy sajnos jelenleg mindketten sérüléssel bajlódnak. Monfils Achilles-ín gyulladással küzd, míg Svitolina térdproblémák miatt kényszerül kihagyásra.

Srácok, gyógyuljatok gyorsan, várunk vissza a teniszpályára.

részben via

Hozzászólások