Salakblog - Starace és Bracciali bíróság előtt!
Starace és Bracciali bíróság előtt!
Fotó: Europress/Getty

Starace és Bracciali bíróság előtt!

Szabó GáborSzabó Gábor
2014/10/15 17:31
Szponzorált tartalom
A cikk támogatója a porsche logo

Arra már volt példa, hogy teniszezőket eltiltsanak a játéktól azért, mert fogadási csaláshoz volt közük, arra azonban még nem, hogy ugyanezért bíróság elé is álljanak. Úgy fest, rövidesen ez is megtörténik. Nem meglepő módon olasz játékosokról van szó. Azért nem meglepő módon, mert kettejükön kívül még hárman Di Mauro, Galimberti és Luzzi kapott eltiltást az elmúlt nyolc évben hasonló ballépésért.

A hírek szerint mindkettejük ellen egy korábban már letartóztatott elkövető vallott, és mindkét esetben bizonyítékok is rendelkezésre állnak - Skype beszélgetések felvétele - melyekre egy nagyszabású botrány felgöngyölítése közben bukkant Roberto Di Mauro cremonai ügyész.

Braccali 2007-ben kapott ki Scoville Jankinstől 6/2 6/1-re Newportban, míg Starace a hírek szerint a casablancai tornadöntőt (!!!) adta el Pablo Andujar ellenében 2011-ben. (szintén 6/2 6/1).  Staracénak egykoron 27, míg Braccialinak 49. volt a legjobb helyezése a világranglistán, tehát semmiképpen sem lehet azt mondani, hogy fűkettőjánosokról volna szó.

Meg nem erősített hírek szerint a további - nem olasz - játékosok is érintettek lehetnek az ügyben.

(via)

Hozzászólások