Salakblog - Sharapova Wozniacki ellen, Federer és Nadal is pályára lép - Ausztrál Open, 5. nap, kibeszélő
Sharapova Wozniacki ellen, Federer és Nadal is pályára lép - Ausztrál Open, 5. nap, kibeszélő
Fotó: Europress/AFP

Sharapova Wozniacki ellen, Federer és Nadal is pályára lép - Ausztrál Open, 5. nap, kibeszélő

HosszabbitásHosszabbitás
2019/01/17 23:03

Az Ausztrál Openre visszatért a kibeszélő, amit továbbra is igyekszünk jól látható helyen tartani, illetve a Salakblog Facebook-oldalán  is rögzítjük.

Ide írhatjátok, amit a meccsek előtt/alatt az aktuális játéknapról gondoltok, mindent, amiről mi esetleg nem írunk, de ti beszélnétek róla, és mindent, ami szerintetek más cikkek alatt könnyen elveszne a kommentek között.

A negyedik napról készült összefoglalónkat itt olvashatjátok:

Raonic óriási meccsen búcsúztatta Wawrinkát, Serena és Djokovic simán továbbjutott | Hosszabbítás

Az Ausztrál Open negyedik játéknapján Dominic Thiem bizonyult a legnagyobb nevű kiesőnek, akit egy szabadkártyás ausztrál búcsúztatott a torna második fordulójában. Nehéz mérkőzésen jutott tovább a világelső Simona Halep, de megszenvedett aktuális ellenfelével Sascha Zverev és Nishikori Kei is, mindannyian döntő szettes mérkőzésre kényszerültek. Novak Djokovic és Serena Williams továbbjutása ellenben egy percig sem forgott veszélyben.

A tornától korán búcsúzó Bernard Tomic körül ismét botrány van kialakulóban:

Hewitt szerint Tomic megzsarolta és megfenyegette őt és családját | Hosszabbítás

Bernard Tomic néhány nappal ezelőtt elég keményen nekiment az ausztrál Davis-kupa-csapat kapitányának, Lleyton Hewittnak. A korábbi világelső válasza néhány napot váratott ugyan magára, de végül megérkezett. Szerinte Bernie megzsarolta és fizikálisan megfenyegette őt és családját. A 26 éves, egykori wimbledoni negyeddöntős Tomic azzal vádolta Hewittot, hogy bizonyos játékosokat favorizál, valamilyen okból előnyben részesít a Davis-kupa-csapat összeállításakor.

A Rod Laver Arena programja:

A Margaret Court Arena programja:

A Melbourne Arena programja:

Hozzászólások