Salakblog - Shapovalov nem csak a teniszével nyűgözte le az Indian Wells-i közönséget - videó
Shapovalov nem csak a teniszével nyűgözte le az Indian Wells-i közönséget - videó
Fotó: Europress/AFP

Shapovalov nem csak a teniszével nyűgözte le az Indian Wells-i közönséget - videó

Kálmán LaciKálmán Laci
2019/03/13 15:30
Noha Denis Shapovalov könnyedén bejutott a legjobb 16 közé az Indian Wells-i tenisztornán, amit a meccs végén művelt, azzal alighanem csak a helyi közönséget tudta meggyőzni. Őket viszont maximálisan. 

Azok után, hogy a kanadai tinédzser gond nélkül, 6:4, 6:2 arányban legyőzte Marin Cilicet, megörvendeztette a jelenlévőket egy kis rappeléssel is. Mivel a szöveg nem ment neki fejből, szükség volt néhány próbálkozásra, mire valahogy összeállt a produkció.

"Leírtam néhány dolgot, de az egészet mindössze két-három perc alatt dobtam össze. Ráadásul nem is néztem meg a meccs előtt. Így aztán kínlódtam egy kicsit a szöveggel. Kérdeztem is magamtól, hogy 'basszus, basszus, hogy is jönnek a szavak egymás után?' "

Végül aztán előkapta a telefonját, és így már könnyedén végigtolta a teljes nótát. A közönség persze őrjöngött, imádták minden pillanatát.

A közösségi médiában futótűzként terjedt a produkció, és bár többen elismerően nyilatkoztak a próbálkozásról, azért a dolog finoman szólva sem aratott osztatlan sikert. Mások mellett Nick Kyrgios sem vágódott hanyatt tőle. Biztatta ugyan Denist, de azért elég egyértelmű kritikát is megfogalmazott.

"Amennyire iszonyatosan jó vagy a pályán, és az is leszel még sok-sok évig, annyira kemény volt ezt most végignézni, haver" - írta az ausztrál a Twitteren.

A legelvetemültebb rajongók persze a legmesszebbmenőkig kiálltak Shapovalov mellett.

"Úgy tűnik, boldog, és nem árt vele senkinek. Ha a srác rappelni akar, hadd rappeljen."

Azt azért mondjuk el, hogy bár feltúrtuk a Twittert, nem találtunk olyat, aki szerint Denisnek hagynia kéne a teniszt, és inkább a zenei pálya felé kellene fordulnia. Tegyük gyorsan hozzá: szerencsére.

Hogy egy kis magyar vonatkozása is legyen a dolognak, idézzük föl, hogy január végén, a németek elleni Davis-kupa találkozó előtt arról írtunk, hogy Piros Zsombi rappeléssel lazít a mérkőzések előtt. Összehasonlítva a két produkciót, nem lehet kérdés, hogy ebben Zsombi a jobb.

Reméljük, hamarosan teniszben is fölveszi majd a versenyt a kanadaival. 

(részben via)

Hozzászólások