Salakblog - Salakos gond(olat)ok
Salakos gond(olat)ok

Salakos gond(olat)ok

Szabó GáborSzabó Gábor
2013/05/01 16:27

nadclay1

Végre tenisz az Eurosporton, Rafa és Maria kezd belelendülni, Babos Timi megint páros tornagyőzelmet aratott...ez és még sok minden más a legújabb podcastünkben, melynek hangminősége sajnos ezúttal nem lett túl jó, de azért reméljük kihámozzátok belőle a lényeget.

Merthogy Gábor egy nagyon érdekes kérdést feszeget, mely mostanában mindenkit érdekel - titeket is itt a blogon. Rafa valószínűleg 5. kiemelt lesz azon a tornán, melynek ő a megkérdőjelezhetetlen királya, ez pedig rendkívül izgalmassá fogja tenni az idei Garrost. De vajon igazságos ez? Vajon nem kéne a wimbledoni példát követve a salakos eredmények és a korábbi Garros teljesítmények szerint súlyozva meghatározni a kiemelést? Megérdemli Rafa, hogy mondjuk a már a negyeddöntőben találkozzon olyanokkal, akikkel csak döntőben kellene? Megérdemli Nole, Roger és Andy, hogy már a negyeddöntőben össze kelljen futnia Rafával? Megérdemli Ferrer, hogy egy ilyen sikeres év után Rafa mögé sorolják?

Rengeteg érdekes kérdés, megszámlálhatatlanul sok válasz, vélemény és elmélet létezik. Meg egy fontos szempont: a szellemiség.

Na, erről szól az eheti beszélgetésünk, melybe szeretettel vonunk be titeket is.

Salakblog - Podcast - 130430

(hangmérnök: topperharley, de nem az ő hibája a gyér hangminőség :))

Hozzászólások