Salakblog - Roland Garros Tippverseny - Végeredmény
Roland Garros Tippverseny - Végeredmény
Fotó: Europress/AFP

Roland Garros Tippverseny - Végeredmény

Szántó PetraSzántó Petra
2016/06/09 16:45

Véget ért a Roland Garros, véget ért a tippversenyünk is. Íme a végeredmény!

Köszönjük a sok-sok tippsort, nagyok vagytok! :D

A 2016-os Roland Garros Salakblog Tippverseny győztese Tary, akinek négy férfi tippjéből három legalább negyeddöntőig jutott: Ramos-Vinolas remek megérzés volt a harmadik kategóriából, jól érezte, hogy Thiem eljuthat a négyig, és természetesen jól tippelte meg a végső győztes Djokovicot is. A női tippsorban Serena Williams és Carla suárze Navarro bizonyult jó választásnak.

A második helyen Vboti végzett, aki Djokovic győzelme mellett a döntős Serenát és a negyeddöntős Goffint is betippelte, és Zverev sem bizonyult melléfogásnak. Az ezüstérmet viszont Kiki Bertens hozta meg számára, a negyedik kategóriából elődöntőig jutó holland csodás választás volt.

A harmadik helyezettünk figokiraly lett, akinél a Djokovic, Thiem, Tamos-Vinolas trió sok pontot hozott, a lányoknál viszont csak Serena és Suarez Navarro volt jó megérzés, így lecsúszott a második helyről, amit Vboti Bertens miatt kaparintott meg.

Érdekesség, hogy ezúttal a női győztes eltalálása nem bizonyult elegendőnek a dobogóhoz, pedig a 221 nevezőből 21-en is Garbine Muguruzát választották az első kategóriából.

Gratulálunk a dobogósoknak, akikkel e-mailben veszem fel a kapcsolatot.

A teljes végeredményt ITT nézhetitek meg.

Köszönjük, hogy veletek játszhattunk, örök hálánk pedig a sírig fogja üldözni Ganzler Örs barátunkat, aki nélkül a tippelős táblázat nem jöhetett volna létre, főleg úgy, hogy Párizsból szerkesztette meg nekünk, szabadidejét erre áldozva. (Szóval megérdemelted, hogy bejuss a 10 eurós sétálójeggyel a Djokovic-Thiem elődöntőre. ;) )

Hozzászólások