Salakblog - Roger Federer újra a pályán, igaz, karanténban és hóesésben - Videó!
Roger Federer újra a pályán, igaz, karanténban és hóesésben - Videó!
Fotó: Europress/AFP

Roger Federer újra a pályán, igaz, karanténban és hóesésben - Videó!

Szántó PetraSzántó Petra
2020/03/31 10:05
Méteres hó Svájcban, karanténban az egész világ, térdműtét utáni rehabilitáció? Semmi nem veszi el Roger Federer kedvét! 

Mint utólag kiderült, a húszszoros Grand Slam-bajnok Roger Federer februárban remek pillanatban döntött úgy, hogy megműtteti térdét, és majd csak Wimbledonban tér vissza. Azóta ugyanis úgy alakult, hogy távollétében senki más sem lép pályára a profi teniszezők közül a koronavírus-járvány miatt, sőt, nagy valószínűséggel Wimbledonban sem lesz lehetőség visszatérni, mint ahogy az olimpiára is várnia kell mindenkinek 2021 júliusáig. 

A világranglistás pontok befagyasztása miatt ez nem rossz hír Federernek, ám az augusztusban 39. születésnapját ünneplő svájci klasszis pályafutása így egészen bizonyosan meghosszabbodik a csúszással. Hogy ez jó vagy rossz hír számára versenyek és játék nélkül, az nagy valószínűséggel csak hónapok múlva derül ki. 

Mindenesetre Federer visszatért a pályára, ami azt jelenti, hogy a térdrehabilitáció jól halad. A korábbi világelső otthon tölti idejét, természetesen családi karanténban, svájci háza udvarán falazgat sűrű hóesésben, és legnagyobb örömünkre arra is figyel, hogy a lábközötti ütések témakörében se rozsdásodjon el. 

Hozzászólások