Salakblog - Roberto Bautista Agut: Ibizai legénybúcsú helyett wimbledoni elődöntő
Roberto Bautista Agut: Ibizai legénybúcsú helyett wimbledoni elődöntő
Fotó: Europress/AFP

Roberto Bautista Agut: Ibizai legénybúcsú helyett wimbledoni elődöntő

Szántó PetraSzántó Petra
2019/07/11 13:21

Kevés nyomós indok létezhet egy ibizai legénybúcsú lemondására, de talán életed első Grand Slam-elődöntője Wimbledonban mégiscsak az. 

Roberto Bautista Agut nem nagyon bízott magában, amikor hat legjobb barátjával együtt Wimbledon második hétvégéjére időzítette legénybúcsúját a népszerű spanyol nyaraló- és buliszigeten, Ibizán. Ám az élet közbeszólt, hiszen a 31 éves teniszező kisebb, bár korántsem túl nagy meglepetésre eljutott az elődöntőig, amit pénteken vív a világelső Novak Djokovic ellen. 

A Guido Pella ellen megnyert negyeddöntő után újságírók kérdezték arról a spanyol játékost (aki először nem is értette az angol "stag do", azaz legénybúcsú kifejezést), hogy nem kellene-e már Ibizán lennie. 

"Hát igen, úgy terveztem, hogy ilyenkor már Ibizán leszek. Már mindent megszerveztünk, és a barátaim, mind a hatan, már ott is vannak. De azért jobb érzés most itt lenni Londonban." - mondta nevetve Bautista Agut. 

A teniszező novemberben tervezi feleségül venni menyasszonyát, a korábbi szépségkirálynő Ana Bodi Tortosát, akivel tinédzser koruk óta ismerik egymást. Ha így folytatja Bautista Agut, és idei eredményei alapján kijut a világbajnokságra, akkor a végén még az esküvő időpontját is el kell halasztani ősszel. 

Ha már így alakult, akkor a hírek szerint Roberto Bautista Agut Ibizáról Londonba repteti legénybúcsús haverjait az elődöntőre. Persze ha vasárnap esetleg még döntőt is kell játszania, akkor ezen a hétvégén nem lesz nagy ivászat... 

Hozzászólások