Salakblog - Rappeléssel lazít a magyar tenisztehetség a németek elleni összecsapás előtt - videó
Rappeléssel lazít a magyar tenisztehetség a németek elleni összecsapás előtt - videó
Fotó: Europress/AFP

Rappeléssel lazít a magyar tenisztehetség a németek elleni összecsapás előtt - videó

Kálmán LaciKálmán Laci
2019/01/31 18:01

Piros Zsombor nagyon nagy tehetség, óriási küzdő és hatalmas figura.

Persze lehet, hogy ezekkel a megállapításokkal sok újat nem mondtunk. A tehetségével kapcsolatban bizonyosan nem, hisz, aki követi a teniszt, vagy legalább a magyar sport történéseit úgy általában, az tudja, hogy két évvel ezelőtt junior Grand Slam-bajnok lett egyéniben az Ausztrál Openen. Néhány hónappal később pedig párosban a Roland Garroson.

Zsombi azóta már a felnőttek közt is próbálgatja a szárnyait. Ennek egyik legemlékezetesebb példája a tavaly szeptemberi, csehek elleni Davis-kupa találkozó volt, ahol első meccsét Jiri Vesely ellen vívta. A magyar fiú óriásit küzdött, kétszer is visszazárkózott szetthátrányból, és végül döntő játszma 7:5 arányban győzött, és ezzel vezetést szerzett a magyar csapatnak. Az összecsapást egyébként beválasztottuk a tavalyi év öt legjobb mérkőzése közé. 

Azt pedig, hogy csuda nagy figura az alábbi, Kisgyörgy Gergő által közzétett videóban bizonyítja. Így kell ezt, lazán, könnyedén egy vicces kis Halott Pénz-coverrel hangolódni a pénteken kezdődő németek elleni Davis-kupa selejtezőre. Élvezni a játékot, tapasztalatot szerezni, amennyit csak lehet, profitálni a Kohlschreiber és a Zverev elleni meccsekből. Ismerjük őt, tudjuk, hogy a küzdéssel nem lesz gond. 

Egyébként pedig megnyugtató azt látni, hogy, ha valami egészen képtelen oknál fogva ne jönne össze a teniszkarrier, van egy másik út, amely szintén nyitva állhat Zsombi előtt.

Hajrá srácok!

A hétvége játékrendjét ITT, Szabó Gábor Nagy Péterről szóló írását pedig ITT olvashatjátok.

Hozzászólások