Salakblog - Rafa & Xisca: Titkos lánykérés Rómában
Rafa & Xisca: Titkos lánykérés Rómában
Fotó: Europress/AFP

Rafa & Xisca: Titkos lánykérés Rómában

Kálmán LaciKálmán Laci
2019/01/30 20:54

Ennyi, kész, vége. Úgy tűnik, végleg lemondhatnak a hölgyrajongók Rafael Nadalról. A Hola! Magazine ugyanis úgy értesült, hogy a 17-szeres Grand Slam-győztes spanyol eljegyezte barátnőjét, Maria Francisca "Xisca" Perellót nyolc hónappal ezelőtt, Rómában. 

Amennyiben a lap információ helytállóak, a lánykérés májusban kellett, hogy történjen, akkortájt, amikor Rafa nyolcadik alkalommal is megnyerte a római ezres tornát. 

A hír azért valószínűleg nem vágja majd földhöz Nadal női rajongóit, hisz a korábbi világelső már 14 éve együtt jár Xiscával, és csak idő kérdése volt, hogy a teniszsztár megkérje a lány kezét. 2005-ben jöttek össze, és a hölgy határozottan jó hatással volt Rafára, hisz a spanyol Roland Garros-dominanciája nagyjából azóta tart, és már 11-szeres bajnok Párizsban. 

Úgy tűnik tehát, hogy a Nagy Négyes (vagy, ha úgy tetszik, Nagy Hármas) utolsó tagja is házasságra adja a fejét. Roger Federer 2009-ben, Novak Djokovic 2014-ben, míg Andy Murray 2015-ben döntött úgy, hogy föladja a függetlenségét. 

Az esküvő a tervek szerint ősszel lesz, Mallorcán. További részletek később.

Végre Rafa! Itt volt már az ideje. ;-)
Sok boldogságot!

Hozzászólások