Salakblog - Pályán Djokovic, Federer, Cilic és Sharapova is - US Open, 8. nap, Kibeszélő
Pályán Djokovic, Federer, Cilic és Sharapova is - US Open, 8. nap, Kibeszélő
Fotó: Europress/AFP

Pályán Djokovic, Federer, Cilic és Sharapova is - US Open, 8. nap, Kibeszélő

HosszabbitásHosszabbitás
2018/09/03 15:42


2018.09.03. 15:44 Takács Márton:

Előzetes a nyolcadik játéknap elé:

Legyőzi-e a belga David a horvát óriást? | Hosszabbítás

Jön a US Open második hétfője egészen kiváló párosításokkal. Az alábbiakban a nyolcadik játéknap mérkőzéseiből hármat ajánlunk föltétlen megtekintésre. Néhány nappal ezelőtt arról írtunk, hogy a Petra Kvitova-Aryna Sabalenka mérkőzés lehet a női torna egyik legjobb meccse, és, hogy nem is biztos, hogy a kétszeres wimbledoni bajnok cseh a favorit.


2018.09.03. 15:44 Takács Márton:

Az előző játéknap összefoglalója:

Nadal, Del Potro, Serena és Stephens is továbbjutott, de Thiem pazar játéka elvitte a show-t | Hosszabbítás

Rafa Nadal és Serena Williams is túlórázni kényszerült a US Open hetedik játéknapján, de egyik klasszis továbbjutása sem forgott veszélyben. Pályafutása egyik legjobb kemény pályás mérkőzésén van túl Dominic Thiem, aki Kevin Andersont verte három szettben. Továbbjutott a női címvédő, kiesett viszont Elina Svitolina.

A US Openre visszatért a kibeszélő, amit továbbra is igyekszünk jól látható helyen tartani, illetve a Salakblog Facebook-oldalán is rögzítjük.

Ide írhatjátok, amit a meccsek előtt/alatt az aktuális játéknapról gondoltok, mindent, amiről mi esetleg nem írunk, de ti beszélnétek róla, és mindent, ami szerintetek más cikkek alatt könnyen elveszne a kommentek között.


Hozzászólások