Salakblog - Őszi zanza
Őszi zanza

Őszi zanza

Szántó PetraSzántó Petra
2012/09/19 12:37

Matthew+Perry+2012+Open+Champion+Andy+Murray+ciXk8vQBrEpl

Vége a US Opennek és itt az ősz, efelett érzett halvány depressziónkat fordítsuk át a várakozás érzésébe, hiszen az utolsó 2 hónap sok-sok izgalmat ígér még nekünk.

Lássuk, mi történt mostanában.

Andy Murray ünnepelt, mert megérdemelte. De azért fel kell készülnie az átlagosnál még nagyobb médiafelhajtásra odahaza, és tudjuk, hogy arrafelé a bulvár újságírás mit jelent.

2012_09_13_murray.jpg

A valenciai verseny után fejezi be pályafutását Juan Carlos Ferrero, alias Szúnyog. Egy újabb korábbi világelsővel és Roland Garros bajnokkal lesz szegényebb az ATP mezőnye.

Juan-Carlos-Ferrero-008

Visszavonult Mark Knowles, egy végtelenül rendes, szimpatikus, nagyszerű páros játékos - itt az ATP cikke.

Jürgen Melzer hétvégén elvette Iveta Benesovát Ausztriában. Az ő történetük azért is szép, mert tavaly megnyerték Wimbledont vegyespárosban, ott kezdődött a szerelmük. Gratula!

264069_10151392429246102_1225079413_n

A Williams testvérek sem tétlenkednek, mindketten új pasival jelentek meg a közelmúltban. Venus egy kubai modellel, Elio Pis-szel randizgat, Serena pedig nem akárkivel melegedett össze: Patrick Mouratoglu edzővel látták őket romantikázni Párizsban.Mouratoglu hivatalosan Grigor Dimitrov edzője, teniszakadémiája van, és nem utolsósorban az Eurosport francia szakkommentátora. ;) Amúgy Serena a Roland Garros vereség után kérte meg, hogy segítsen neki összeszedni magát, így kezdődött.

venus-williams-elio-pis-400

serena_2

Roger Federer nagyon kimerült a nyáron és a hétvégi Davis Kupa küzdelmek során, úgyhogy azonnal nyaralni akar menni és pihenni szeretne. Ez praktikusan valószínűleg annyit jelent, hogy Sanghajban nem fog pályára lépni, és legjobb esetben is a Bázel-Párizs-Világbajnokság kombinációval fejezi be az évet. Mindhárom tornán címvédő, úgyhogy kell is az energia.

federer-holiday-roger-federer-13736470-594-393

Justine Henin babát vár! A korábbi világelső és hétszeres Grand Slam bajnok belga párjával, Benoit Bertuzzóval márciusra várja az utódot.Grat!

album_large_4184803

Hozzászólások