Salakblog - Összejött, amiről már mi is írtunk: Andy Murray és Serena Williams vegyespárosa
Összejött, amiről már mi is írtunk: Andy Murray és Serena Williams vegyespárosa
Fotó: Europress/AFP

Összejött, amiről már mi is írtunk: Andy Murray és Serena Williams vegyespárosa

HosszabbitásHosszabbitás
2019/07/03 10:19
A wimbledoni torna előtt már írtunk arról, hogy megvan az esélye az Andy Murray-Serena Williams párosnak, habár ebben mi sem voltunk biztosak.

Serena lesz Murray vegyes páros partnere Wimbledonban? Hisszük, ha látjuk! | Hosszabbítás

Andy Murray továbbra sem tett le arról, hogy vegyes párosban is elinduljon Wimbledonban, Serena Williams pedig jelezte, ő szabad és részéről rendben volna a dolog. Úgy tűnik tehát, küszöbön a Murray-Williams együttműködés. Az rendben van, hogy Pierre-Hugues Herbert lesz férfi párosban a skót partnere, viszont, ami a vegyest illeti, a dolgok eddig nem mentek túl simán a számára.

De ez már a múlt. Összejött a nagy páros. 

A hírt kedden későn este Murray menedzsmentje jelentette be. Egyéniben a 32 éves skót Murray kétszer, Serena Williams pedig hétszer diadalmaskodott Londonban. A 37 éves amerikai Williams 2012 után vállal újra vegyes párost nagy tornán, Wimbledonban - ahol női párosban hatszor ünnepelhetett - 1998-ban nyert vegyes párosban.

A korábbi világelső Murray januárban, az ausztrál nyílt bajnokság előtt még azt mondta, hogy folyamatos fájdalmai miatt visszavonul. Akkor másodszor is kés alá feküdt a csípőjével, amivel előtte közel két évig bajlódott, és amelyet egy évvel korábban is megműttetett. Végül júniusban, a londoni Queens' Clubban párosban visszatért, és győzött a spanyol Feliciano López társaként. Wimbledonban a francia Pierre-Hugues Herbert-rel szerepel férfi párosban.

A vegyes párosok csütörtökön kezdik meg szereplésüket az All England Clubban.

MTI

Hozzászólások