Salakblog - Nick Kyrgios ételt és italt ajánlott fel a koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe került embereknek
Nick Kyrgios ételt és italt ajánlott fel a koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe került embereknek
Fotó: Europress/AFP

Nick Kyrgios ételt és italt ajánlott fel a koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe került embereknek

Kálmán LaciKálmán Laci
2020/04/06 18:00
Nick Kyrgios, akit sokan éveken át a tenisz első számú rosszfiújának tartottak, közzétett egy olyan bejegyzést a közösségi oldalán, melyben személyiségének a szolidáris, együtt érző oldalát mutatta meg. 

Vannak, akik még mindig nem tudják megbocsátani Kyrgiosnak mindazt, amit az évek során művelt a pályán a bírókkal, a közönséggel és a versenytársaival szemben, vagy amiket nyilatkozott a sajtóban, vagy éppen leírt a Twitteren, esetleg az Instagramon. 

Pedig nagyon sokat változott. Vagy tán valószínűbb, hogy a jó mindig is ott volt benne, csak ritkán mutatkozott meg. Legutóbb az év eleji ausztráliai erdőtüzek alkalmával, amikor elindította a felajánlások sorát, és összefogásra szólította fel a világot. 

Most, hogy ismét krízishelyzet van, ezúttal a koronavírus-járvány miatt, Nick ismét elővette az jószívű, emberbaráti énjét. Mai Instagram-posztjában ugyanis felajánlotta, hogy bárki akinek annyira komoly gondjai vannak, hogy ételt sem tud venni magának, nyugodtan fordulhat hozzá, ő segíteni fog.

Kyrgios, aki tavaly még felfüggesztett eltiltást kapott az ATP-től, az idén ott segít, ahol tud.

"Ha bárki, aki nem tud most dolgozni, egyáltalán nincs jövedelme, és nincs pénze ételre, semmiképp se feküdjön le üres gyomorral aludni" - írta Kyrgios az Instán.
"Ne féljen, és ne szégyelljen küldeni nekem egy privát üzenetet, én boldogan osztom meg vele azt, amim van. Legyen az egy csomag tészta, egy kiló kenyér vagy egy liter tej. Elviszem hozzá, leteszem a küszöbre és nem kérdezek semmit."

A 24 éves ausztrál jelenleg szülővárosában, Canberrában van. Valószínűleg itt várja majd meg, amíg a teniszszezon újraindul. Jelenleg annyi biztos, hogy július 13-ig biztos nem lesznek tornák, a továbbiakról később döntenek. 

részben ESPN

Hozzászólások