Salakblog - Nick Kyrgios: "Én vagyok a legrosszabb srác"
Nick Kyrgios: "Én vagyok a legrosszabb srác"
Fotó: Europress/AFP

Nick Kyrgios: "Én vagyok a legrosszabb srác"

Kálmán LaciKálmán Laci
2019/07/27 09:14
Nick Kyrgios a minap előadta egyszemélyes színpadi művének legújabb felvonását. Az ausztrál az elmúlt hónapokban többször hívta föl magára a figyelmet azzal, hogy beszólt ellenfeleinek, esetleg még azok edzőinek is.

A legutóbbi akció áldozata (eszköze?) egy kis srác, aki valószínűleg Novak Djokovic rajongója lehet. Az mindenesetre biztos, hogy gyanútlanul, a világelső nevét viselő pólóban ment oda Nickhez autogramot kérni az Atlanta Openen. 

'NOVAK', ennyi állt a pólón, az ausztrál pedig nem vesztegette az időt, magához ragadott a egy fekete filcet és elkezdte lefirkálni Djokovic nevét a pólón. 

"Ezt gondolom rólad és a pólódról" - mondta a srácnak.

Az ESPN UK a jelenetet azzal a szöveggel posztolta a Twitterre, hogy Kyrgios ismét nekiment Djokovicnak. Holott mindez a szerbet valószínűleg a legkevésbé sem érdekli.

A Tennis Channel pedig azt írta, hogy az ausztrál ezzel fölülmúlta önmagát (vagy alul, ahogy tetszik). Hozzátéve, hogy Nick újra fölélesztette a közte és Djokovic közt meglévő viszályt. Ha létezik is efféle viszály, az elég egyoldalúnak tűnik az ausztrál részéről.

Kyrgios persze nem Kyrgios lett volna, ha nem akarta volna egy kicsit még tovább fűzni az akciót. 

"Igen? Fölülmúltam önmagam? Fúú, haver tényleg baromi rossz dolog összefirkálni egy pólót, és ugratni kicsit a srácokat" - reagált egy tweetben. "Ez valószínűleg megüti a valaha elkövetett legrosszabb dolgok szintjét. Én vagyok a legrosszabb srác" - írta egy másikban.

A Kyrgios és Djokovic közt meglévő ellentét nem új keletű, bár meglehetősen egyoldalú az ausztrál részéről. Miközben Nick korábban "szánalmasnak" nevezte a világelsőt egy podcastben, hozzátéve, hogy szerinte Nole kétségbeesetten üldözi a szurkolók szeretetét, addig a szerb erre alig-alig reagált valamit. 

Djokovicnak valószínűleg tényleg fontos, hogy a közönség szeresse, de mivel a közönségnek nem része Kyrgios, így a világelsőnek aligha voltak álmatlan éjszakái Nick korábbi megjegyzései miatt.

Ahogy valószínűleg a pólófirkálás miatt sem lesznek.

részben tennis365

Hozzászólások