Salakblog - Naomi Osaka már tízévesen is olyan bájos volt, mint most - videó
Naomi Osaka már tízévesen is olyan bájos volt, mint most - videó

Naomi Osaka már tízévesen is olyan bájos volt, mint most - videó

Kálmán Laci ·
2018/09/14 16:33

Ha nem utálnánk a 'cuki' szót annyira, mint amennyire, akkor ez a rövid írás bizonyosan úgy kezdődne, hogy íme a fellelhető legcukibb videó a US Open 2018-as bajnoknőjéről. Mivel azonban a fönt említett szót, már akkor sem szerettük, amikor Naomi Osaka márciusban megnyerte az Indian Wells-i tornát, az ott elmondott végtelenül kedves beszédét is inkább a 'legszerethetőbb' jelzővel illettük. 

Tegyünk most is így. Íme tehát egy rettentően szerethető videó, egy hihetetlenül bájos lányról, aki 10 évvel ezelőtt 10 évesen bucira verte az egész családját. Bár nem teniszben, valami olyanban, amihez a kezek ügyességére ugyanúgy szükség van. 

Egy bizonyos pálcika-kihívás volt az, amiben nem talált otthon legyőzőre. A feladat pofonegyszerű volt. Babszemeket kellett egy kis tálkába pakolni egy tányérról, majd vissza. Miután Naomi a videóban elmagyarázza a szabályokat ugyanazzal a győzelem-orientáltsággal és koncentrációval fog neki a játéknak, mint amit a teniszpályán is láthatunk tőle. És a végén az öröme is hasonló.

Ekkor még aligha gondolta valaki, hogy egy évtizeddel később New Yorkban, legyőzi majd valamennyi ellenfelét a világ egyik legfontosabb tenisztornáján. Ő maga persze egy kicsit zavarban volt, amikor szembetalálta magát ezzel a régi családi felvétellel a Twitteren.

"Tudtam, hogy ez egyszer visszatér, és kísérteni fog majd engem. Csak azt nem tudtam, mikor."


Hozzászólások