Salakblog - Murray mesélt a kisfiáról, Teddy-ről, a felszaladt kilókról, majd odaszúrt egyet Lendlnek 
Murray mesélt a kisfiáról, Teddy-ről, a felszaladt kilókról, majd odaszúrt egyet Lendlnek 
Fotó: Europress/AFP

Murray mesélt a kisfiáról, Teddy-ről, a felszaladt kilókról, majd odaszúrt egyet Lendlnek 

Kálmán LaciKálmán Laci
2019/11/13 19:31
Andy Murray elmondása szerint az új jövevény érkezése alapvetően változtatta meg az időbeosztását. Sőt, az immáron háromszoros édesapa bevallotta, hogy a testsúlyát is.

Kim és Andy természetesen rendkívül boldogok a kisfiú születése miatt, de a gyarapodó család nyilván azt is jelenti, hogy újfajta kihívásokkal kell szembenézniük. 

"Egy nagyon fontos szemponttal több, amit figyelembe kell vennünk, amikor tervezünk és döntéseket hozunk" - mondta a háromszoros Grand Slam-győztes skót. 

"De hatással van a holtszezonomra is, többek között arra, hogy mennyi időt töltsek távol az otthonunktól. Ez egy olyan dolog, amit az eddigiekhez képest jóval tudatosabban kell megterveznem."

"Ami a rövidtávú dolgokat illeti, lehet, hogy néha majd eljönnek engem megnézni az európai tornákra. Ugyanakkor az is fontos szempont, hogy a nagylányom már óvodába jár, ahol ráadásul kifejezetten jól érzi magát. Nem hiszem, hogy jó ötlet lenne hozni-vinni őt a világban, miközben boldog azzal, hogy van rendszer az életében."

"Teddy lett a kicsi neve. A feleségemnek tetszett, így e mellett döntöttünk. A középső neve Barron, aminek családi okai vannak. Nekem ugyan nem tetszik, de apu középső neve is Barron volt, ráadásul a nagyapámat és a dédnagyapámat is így hívták, így aztán megtartottuk."

murray3.jpgFotó: Twitter

Murray belekóstolt abba is, hogy vajon milyen lehet majd az élete, ha egyszer befejezi a pályafutását. Ez a kis kitérő túlságosan ízlett neki, úgyhogy a skót aggódik is emiatt. 

"Tizenkét napig nem csináltam semmit. Szó szerint egyáltalán semmit. Valószínűleg soha ennyi plusz nem volt még rajtam a pályafutásom alatt. A könyököm fájt egy kicsit, úgyhogy ezért is kellett kihagynom valamennyit. A baba egyébként öt-hat nappal azután érkezett, hogy hazaértem Antwerpenből."

"Az esték voltak a hibásak a felszaladt kilók miatt. Amikor hét óra körül lefektettük Teddy-t, akkor a feleségemnek szüksége volt három órányi nyugodt alvásra odafenn, mielőtt a kicsi megint felébredt."

"Ilyenkor én lenn voltam és körbevettem magam csokival, keksszel, meg ilyesmikkel. Nemrég volt Halloween, meg Edie szülinapi bulija is, aztán jött a sógornőm szülinapi partija, úgyhogy el voltunk eresztve tortákkal meg sütikkel bőven. Közben pedig ugye nem edzettem, és ez a kettő nem volt túl jó kombináció. 88.5 kiló voltam, miközben általában 84 vagyok."

murray2.jpgFotó: Twitter

Túlsúly ide vagy oda, Murray nem állta meg, hogy ne szúrjon oda egyet korábbi edzőjének, Ivan Lendlnek, a cseh jelenlegi testalkata miatt.

"Valószínűleg megöl majd azért, amit most mondani fogok, de mindig is el akartam kerülni azt, hogy a pályafutásom befejezése után úgy végezzem, mint Ivan" - viccelődött Murray. "Ha ezt megírjátok, tuti, hogy kapok tőle holnap egy üzenetet."

"Amikor játszott, kiváló formában volt és nagyon szálkás volt. Miután letette az ütőt, elszaladt vele a ló, amit nekem muszáj lesz elkerülnöm."

tennis365

Szponzorált tartalom
A Roland Garros eseményeivel kapcsolatos hírek támogatója a porsche logo
Hozzászólások