Salakblog - Monfils: "Elina és én fülig szerelmesek vagyunk egymásba"
Monfils: "Elina és én fülig szerelmesek vagyunk egymásba"
Fotó: Europress/AFP

Monfils: "Elina és én fülig szerelmesek vagyunk egymásba"

Kálmán LaciKálmán Laci
2019/03/12 15:52

Gael Monfils nemrégiben interjút adott a Le Parisien című lapnak, melyben egyebek mellett beszélt az Elina Svitolinához fűződő kapcsolatáról is.

Gael és Elina néhány hónapja járnak együtt; januárban, az Ausztrál Open alatt ők maguk tették publikussá, hogy egy párt alkotnak. Neveik kezdőbetűit egy kissé megvariálva egy közös Instagram-profilt is létrehoztak. 

"Minden rendben van velünk. A korábbi kapcsolataim sokat segítettek" - mondta Monfils. "Gyakran voltak mindenféle problémáim, de azok sosem a barátnőim miatt voltak. Mindketten közszereplők vagyunk, így aztán az emberek figyelnek ránk, azonban mi csak azt és annyit osztunk meg, amit és amennyit akarunk."

"Elivel nagyon boldogok vagyunk. Fülig szerelmesek vagyunk egymásba, rengeteg boldog pillanatunk van együtt."

"Igazából nincs jelentősége annak, hogy mindketten teniszezők vagyunk. Számomra ugyanis ő nem egy teniszjátékos. Ha focizna vagy krikettezne, akkor is elmennék Dubajba, hogy találkozzam vele. Régen előfordult, hogy csak azért repültem haza, hogy találkozni tudjak a barátnőmmel, aki nem tudott utazni."

"Azért vagyunk együtt, mert szeretjük egymást. Egy csomó közös van bennünk, így könnyebben megértjük egymást. Nem számít, hogy a barátnődnek mi a munkája, csak az számít, hogy szeressük és támogassuk egymást."

Nemrégiben egyszer Gael és Elina épp egy közös Insta-videót forgattak, amikor megjelent Roger Federer, és egy kicsit beletrollkodott. Meglepte a szerelmeseket, és megkérdezte, mi újság velük mostanság.

A 32 éves Monfils úgy érzi, emberileg is sokat fejlődik, amióta tart a kapcsolatuk.

"Próbálok kevésbé dühös, viszont sokkal természetesebb lenni. Jó sok olyan dolog van, melyekben szeretnék javulni, hogy aztán attól a játékom is fejlődjön."

via

Hozzászólások