Salakblog - Love match
Love match
Fotó: WTA Twitter

Love match

Szántó PetraSzántó Petra
2014/06/17 14:35
Szponzorált tartalom
A cikk támogatója a porsche logo

Nem biztos, hogy minden nő arról álmodik, hogy másfél óra intenzív sportolás után, izzadtan és kócosan kérjék meg a kezét, ám utólag talán mégsem bánkódik ilyenkor az adott friss menyasszony.

Ez történt Michaella Krajicekkel, akit a s'Hertogenboschi tenisztorna első fordulójában aratott háromszettes győzelme után lepett meg párja, a német páros specialista Martin Emmrich.

A győzelmet követően pályára lépett a barát, majd Michaella őszinte megdöbbenése közepette belekezdett a mondókájába. "Még mindig emlékszem arra a varázslatos pillanatra, amikor egy évvel ezelőtt megláttalak itt ezen a tornán. Most már tíz hónapja vagyunk együtt, és akárhányszor belenézek a Bambi szemeidbe, tudom, hogy veled akarom leélni az életem hátralévő részét."

A 29 éves, tavalyi páros döntős német teniszező ekkor fél térdre ereszkedett, előhúzott egy dobozt a zsebéből és megkérte a viadalt 2006-ban megnyerő lány kezét.

Michaella Krajicek természetesen egy öleléssel és egy igennel válaszolt, bár képzeljük, hogy nem lesz könnyű a második kiemelt Yaroslava Shvedova ellen esedékes következő meccsére koncentrálni.

Hozzászólások