Salakblog - Kyrgios szerint intellektuálisan nulla a kommentjeit bíráló horvát teniszező
Kyrgios szerint intellektuálisan nulla a kommentjeit bíráló horvát teniszező
Fotó: Europress/AFP

Kyrgios szerint intellektuálisan nulla a kommentjeit bíráló horvát teniszező

Kálmán LaciKálmán Laci
2020/07/29 14:00
Nick Kyrgios ismét odapakolt a Twitteren az egyik játékostársának, ezúttal Borna Coricnak. Tette ezt azután, hogy a horvát nyilatkozott az Adria Tour kapcsán, melyen számos játékos és edző is megfertőződött koronavírussal, ahogy valószínűleg jó sok néző is.

Grigor Dimitrov, Coric, Viktor Troicki és Novak Djokovic is pozitív tesztet produkált COVID-19-re a sorozat második, horvátországi állomását követően. A zadari döntőt már le sem játszották, a verseny további fordulóit pedig törölték. 

"Olvastam, amiket írt, de pont nem érdekel. Ő ugyanis szereti a csata után játszani a hadvezér szerepét" - nyilatkozta Coric egy horvát lapnak. "Ha valaki más akarna leckéket adni, oda is figyelnék. De pont Kyrgios? Ez annyira nem életszerű."
"Egyetértek, nem helyes, amit Zverev csinált" - folytatta Coric. "De nem értem, mi szükség van arra, hogy ilyen stílusban bírálja valaki a játékostársait. Én nem tennék ilyet, de mondom, Kyrgiosról van szó."

Kyrgios bírálta Djokovicot, Dominic Thiemet és Alexander Zverevet is korábban. Utóbbit azért, mert egy zsúfolt klubban mulatozott néhány nappal azután, hogy bejelentette, a negatív tesztje ellenére két hét karanténba vonul. 

"Igenis kellene, hogy érdekeljen" - reagált Kyrgios a Twitteren Coric mondataira. "Te teljesen hülye vagy? Kiállhatsz a társaidért, én csak próbálom felelős magatartásra rábírni őket. Nem az volt a célom, hogy bárkit is idegesítsek. Ők csak teniszezők, nem valami különleges emberek. Pont, ahogy gondoltam, Coric intellektuálisan egy nulla."

ESPN

Hozzászólások