Salakblog - Khachanov tör-zúz, Mahut a garázsban játszik, Wawrinka kötényt húzott - ilyen a karantén a teniszezőknél
Khachanov tör-zúz, Mahut a garázsban játszik, Wawrinka kötényt húzott - ilyen a karantén a teniszezőknél
Fotó: Stan Wawrinka Instagram

Khachanov tör-zúz, Mahut a garázsban játszik, Wawrinka kötényt húzott - ilyen a karantén a teniszezőknél

HosszabbitásHosszabbitás
2020/03/23 15:14
Mint tudjuk, az ATP és a WTA, valamint az ITF minden versenyt elhalasztott a koronavírus járvány miatt június 7-ig, így a profi teniszezők ölébe hirtelen rengeteg szabadidő hullott, amit próbálnak minél változatosabban eltölteni az otthoni edzések mellett.

A tavaly top 10-es Karen Khachanov az úgynevezett #maradjotthon videó-kihívásának készítése közben próbál különféle trükköket bemutatni a szimbólummá vált WC-papír gurigával és teniszütőjével, aminek végül egy törékeny tárgy bánja a kárát, legalábbis a videó végén hallható hangokból ítélve. 

A korábbi világelső Simona Halep is teljesítette a gurigás kihívást, a wimbledoni címvédőnél viszont az derült ki, hogy nem csak kézzel, hanem lábbal is nagyon jó. 

A többszörös páros Grand Slam-bajnok Nicolas Mahut új edzésmódszerek felé nézett a kijárási tilalom miatt. A franciák népszerű játékosa fiával edzeget garázsuk bejáratánál. 

Stan Wawrinka sem unatkozik, a háromszoros Grand Slam-győztes svájci klasszis főzőkötényt ragadott teniszütő helyett és lasagnát készített, majd egy romantikus vacsora keretei között különleges partnerrel fogyasztotta el a remekművet. 

A NextGen-világbajnok Jannik Sinner pedig a teniszmentes időben a kosárlabdába kóstolt bele, inkább kevesebb, mint több sikerrel, de a lényeg hogy végül csak sikerült az a palánknak háttal félpályás kosár. 


Szöveg: Tigyi József 

Hozzászólások