Salakblog - Kettővel pár alatt
Kettővel pár alatt
Fotó: Europress/AFP

Kettővel pár alatt

Szántó PetraSzántó Petra
2014/05/21 11:58

Hétvégén kiküldték az esküvői meghívókat, két napja pedig még egy romantikus monte carlói vacsoráról posztoltak képet a twitteren... Ma délelőtt azonban kiderült, hogy szakított a fiatal álompár, Caroline Wozniacki és Rory McIlroy.

Egy golfozó és egy teniszező, akik mindketten világsztárok és saját sportágukban pedig világelsők is voltak. Úgy tűnt, minden tökéletesen alakul. Három éve alkottak egy párt, McIlroy szilveszter éjszakáján fél térdre ereszkedett és egy hatalmas gyémántgyűrű kíséretében eljegyezte Wozniackit.

A hétvégén kiküldték a nagyszabásű őszi esküvő meghívóit. A pletykák szerint New Yorkban tervezték kimondani a boldogító igent, a legnagyobb golf- és teniszsztárok, valamint Hillary és Bill Clinton jelenlétében.

Május 18-án a göndör hajú golfozó még egy képet is kitett twitter oldalára azzal a hozzászólással, hogy Monte Carlo öblére néző kilátásban gyönyörködnek Caroline-nal vacsora közben.

Szerda délelőtt azonban Rory McIlroy megjelentetett egy közleményt, melyben leírta, hogy vége a kapcsolatnak, a szakításért pedig magára vállalta a felelősséget.

"Egy olyan kapcsolatot, amely mindkét fél számára nagyon fontos volt, nem lehet megfelelő módon lezárni. A probléma velem volt. Az esküvői meghívók kiküldésekor döbbentem rá, hogy nem állok még készen mindarra, ami a házassággal jár. Sok boldogságot kívánok Caroline-nak, hiszen megérdemli, és köszönöm neki a nagyszerű együtt töltött időt."

McIlroy hozzátette, hogy a jövőben nem fog semmilyen más módon nyilatkozni a kapcsolatról, így újabb részleteket csak a másik féltől tudhatunk meg.

Csak sejthetjük, hogy a szakítás mennyire érte váratlanul Caroline Wozniackit, aki a vasárnap kezdődő Roland Garrosra készül, ám biztosak lehetünk benne, hogy jeleit látni fogjuk a dán teniszező arcán a párizsi Grand Slam tornán.

Hozzászólások