Salakblog - Káromkodásért figyelmeztették, pedig csak magát biztatta
Káromkodásért figyelmeztették, pedig csak magát biztatta
Fotó: Europress/AFP

Káromkodásért figyelmeztették, pedig csak magát biztatta

Kálmán LaciKálmán Laci
2019/02/09 13:57

Nem is gondolnánk, milyen pokoli nehéz lehet egy sportoló dolga, ha meccs közben összpontosításra akarja rábírni saját magát, de közben olyan peches, hogy angol az anyanyelve. Mutatjuk, miért is van bajban az illető.

A következő történt ugyanis az e heti dallasi challenger-tornán. A világranglista 209. helyén álló Mitchell Krueger egy kettőshibát követően kissé frusztráltan és ingerülten próbált nagyobb koncentrációt kisajtolni magából, miközben jól érthetően azt mondta, 'Focus!'

A vaskalapos szabálykövetőként ismert mérkőzésvezető, Carrie Hinueber azonban figyelmeztette őt obszcén szavak használata miatt. Ennek oka nyilván az volt, hogy ő a 'Fuck this!' kifejezést vélte hallani a fönt említett, széles körben elterjedt, biztatásra használt szó helyett. Azonban ezúttal valószínűleg tévedett. Íme:

Krueger nem tehetett mást, mint a következő pont végén, amikor is ismét hibázott, jól hallhatóan, tökéletes artikulációval megismételte korábbi mondatát, üzenve ezzel a székbírónak, hogy ő bizony az előbb is ugyanezt mondta. 
A dolognak annyiból végül nem lett jelentősége, hogy az amerikai az adogatójátékát ugyan elvesztette, ám a mérkőzést megnyerte. 

Hozzászólások