Salakblog - Ilyen zseniálisan még senki sem utánozta a tenisz sztárjait - videó
Ilyen zseniálisan még senki sem utánozta a tenisz sztárjait - videó
Fotó: ATPTour.com

Ilyen zseniálisan még senki sem utánozta a tenisz sztárjait - videó

Nagy BenjáminNagy Benjámin
2020/05/03 16:19
A korábbi profi játékos gondolt egyet és megcsinálta azt a karanténvideót, aminél kevés jobbat találni manapság a sportvilágban!

Andres Carrasco-Carrascóról erős túlzás azt állítani, hogy beírta magát a tenisztörténelembe. A 33 éves spanyol úriember neve még a legfanatikusabb rajongóknak sem mondhat sokat, ennek pedig az az egyszerű oka, hogy junioréveit és pár Future-tornát követően 2006-ban, mindössze 20 évesen befejezte profi karrierjét. Ezt követően Arizonában edzői diplomát szerzett (közben volt, hogy az egyetemi bajnokságban Steve Johnsont is legyőzte), manapság szülővárosában, Barcelonában él. 

A Nacho Man becenévre hallgató Carrasco amerikai kalandja más érdekességeket is tartogatott: egyetemi hallgatótársai buzdítására rászokott arra, hogy a legnagyobb teniszezőket utánozza. Nem egy régi felvétel kering az internet világában arról, ahogy Serena Williamstől kezdve Roger Federeren át Pete Samprasig számtalan aktív vagy már visszavonult klasszis mozdulatait imitálja - szinte tökéletes pontossággal. Tegyük hozzá, nagyjából Carrasco első produkcióival egy időben jelentek meg Novak Djokovic legendás paródiái is.

A koronavírus-járvány és a karantén miatt a spanyolnak eszébe jutott, miért ne eleveníthetné fel a régi jó szokást, így fogta magát, beöltözött, odaállt az ajtó elé, és... a többi már történelem. A mindegyik korábbi utánzásánál precízebben sikerülő videó után szurkolók ezrei követelik tőle a közösségi médiás felületeken: legyen folytatás! 

Hozzászólások