Salakblog - Genie Bouchard: Super Bowl, Szerelem, Szirup
Genie Bouchard: Super Bowl, Szerelem, Szirup
Fotó: Genie Bouchard Twitter

Genie Bouchard: Super Bowl, Szerelem, Szirup

Szántó PetraSzántó Petra
2018/02/04 13:34

Emlékeztek még arra az egy évvel ezelőtti cuki történetre? Amikor az Atlanta Falcons már lélekben vadul emelgette a Vince Lombardi-trófeát, annyira vezetett a New England Patriots ellen a 2017-es Super Bowlon?

Nos, az a bizonyos 21-0-s Falcons-vezetés Genie Bouchard-t is meggyőzte, aki azt a meggondolatlanságot követte el, hogy meccs közben ezt írta ki a Twitterre:

„Amúgy tudtam, hogy az Atlanta fog nyerni.”

A húszéves, Missouriban főiskolás, szabadidejében Bouchard- és Patriots-rajongó John Goehrke viszont kapott az alkalmon, és egy vicces online fogadást kínált a tenisz sztárnak.

„Ha a Patriots mégis nyer, eljössz velem randizni?”

Bouchard, nyilvánvalóan félkomolyan, annyit válaszolt: „Persze”.

A többi már történelem, szokták mondani. A New England Patriots a sporttörténelem egyik legnagyobb fordítását produkálva végül megnyerte a Super Bowlt, így Goehrke kiérdemelte a randevút. Mivel a fogadás az internet nyilvánossága előtt zajlott, Bouchard sem bújhatott ki a felelősség alól, meg hát ő nem is az a lány, aki ki akart bújni.

Két héttel később New Yorkban találkozott Genie és John. Bouchard nagyvonalúan fizette Goehrke repülőjegyét, és intézett két pályaszéli jegyet a Brooklyn Nets – Milwaukee Bucks kosármeccsre, a fiatalember pedig egy pár Tiffany fülbevalóval érkezett a randira. Szép!

A vidám randevút Bouchard és Goehrke is dokumentálta Twitteren és Instagramon, a történet pedig bejárta világsajtót, és mosolyt csempészett szürke februári hétköznapjainkba.

És akkor itt vége is lehetne.

De most jön a lényeg. A mese tanulsága, a példabeszéd, hogy srácok, mindig van remény. Soha ne adjátok fel, mert bármit elérhettek, bárkit megkaphattok, ha kitartóak és bátrak vagytok!

Azt pontosan nem tudjuk, hogy a következő hónapokban hogyan alakult Genie és John kapcsolata, tartották-e egyáltalán a kapcsolatot, találkoztak-e még, de a közelmúlt eseményei arra engednek következtetni, hogy nagyon szépen alakult a dolog. Tavaly februárban azzal zárult a felhajtás körülöttük, hogy Bouchard állítólag beleegyezett egy második randiba is. Hogy ez megtörtént-e, hol és mikor, arról nincs információ.

Mindenesetre a nyilvánosság előtt komoly fordulatot vett a történet, amikor tavaly decemberben Bouchard arról posztolt, ahogy a kanapéján ott fekszik John, miközben a fiatalember Instagram-oldala is arról tanúskodik, hogy Genie-vel együtt a Bahamákon járt egy golftornán.

Egy héttel később pedig már hivatalos paparazzi fotók is készültek róluk, amint Miami Beachen strandolnak együtt.

Ekkor húzott egy zseniálisat az NFL Canada, mely Twitteren – hol máshol – megkérdezte Genie-t és Johnt, hogy lenne-e kedvük együtt elmenni a 2018-as Super Bowlra? Bouchard és Goehrke lelkesen és nyilvánosan beleegyezett, hogy visszatérjen oda, ahol az egész virtuálisan elkezdődött egy éve, ráadásul így John Goehrke kedvenc csapatát is élőben láthatja az év legfontosabb NFL-mérkőzésén.

Bouchard az elmúlt 24 órában lelkesen dokumentálta az utazást: a repülőutat, ahogy John cipelte a tenisztáskáját, valamint a felvezető estét, mely egy romantikus vacsorában és az NLF Honors gálaesten való részvételben teljesedett ki. (?)

Ugye milyen szép? Akkor is, ha Genie és John az elmúlt egy évben valójában csak jó barátok lettek, akik szeretnek együtt lógni. Akkor meg még szebb történet, ha közben valahogy mégis tényleg egymásra találtak.

Mert van ez a húszéves srác, John Goehrke, aki Missouriban jár egy állami főiskolára, szereti a teniszt és Tom Brady-t, és egyszer csak küld egy bátor üzenetet kedvenc teniszezőjének, Genie Bouchard-nak.

Egy évvel később pedig Genie Bouchard-ral megy a Super Bowlra, amin a New England Patriots játszik.

Van remény, srácok, mindig van remény.

 

 

Hozzászólások