Salakblog - Félelmetes ralibalesetet szenvedett Nalbandian - videó!
Félelmetes ralibalesetet szenvedett Nalbandian - videó!
Fotó: Twitte, nalbandiandavid

Félelmetes ralibalesetet szenvedett Nalbandian - videó!


2016/11/09 15:43

Csúnyát bukott a profi tenisztől 2013-ban visszavonult David Nalbandian egy argentin raliversenyen. A 34 éves, 2002-ben wimbledoni döntőt játszó, de minden Grand Slamen legalább az elődöntőig eljutó egykori játékos a Tango Rally Team versenyzőjeként indult a Rally de Entre Rios nevű versenyen, ahol egy ugratóra rosszul ment rá, és az autója a levegőben kettőt pördülve állt meg az oldalán.

A pályafutása során 11 ATP-tornát, köztük a 2005-ös világbajnoki döntőt megnyerő Nalbandian a csodával határos módon - navigátorával együtt - sértetlenül szállt ki a roncsból.

"Ahogy azt tudjátok, balesetet szenvedtünk a Rally of Entre Ríoson, de én is és a navigátorom is tökéletesen rendben vagyunk. Köszönjük az aggódásotokat" - írta az argentin a Twitteren.

"Az ilyen esetek azért történnek, mert mindenáron a győzelemre törekszünk, ehhez pedig mindenhol meg kell próbálnunk fontos másodperceket nyerni, ezekben pedig benne van a kockázat. Nagyon remélem, soha többet nem történik ilyen sem velem, sem másokkal, de ehhez fontos, hogy a fennálló belső problémákat leküzdjük" - tette még hozzá Nalbandian.

Íme az esetről készült felvétel:

[/video]

Hozzászólások