Salakblog - Federer, Serena és Djokovic részvételével avatták fel a Miami torna új centerpályáját - videó
Federer, Serena és Djokovic részvételével avatták fel a Miami torna új centerpályáját - videó
Fotó: Europress/AFP

Federer, Serena és Djokovic részvételével avatták fel a Miami torna új centerpályáját - videó


2019/03/21 14:40
Roger Federer, Serena Williams és Novak Djokovic is ott volt a Miami tenisztorna új pályáinak ünnepélyes átadóján. A nívós versenynek mostantól az NFL-ben szereplő Miami Dolphins stadionja, a Hard Rock Stadium ad otthont, és ugyan sokan hiányolják Key Biscayne-t, a játékosok izgatottan várják, hogy bemutatkozzanak az új helyszínen. 

"Micsoda stadion, eddig csak más sportokat nézni jöttünk ide, de ezekben a napokban mi játszhatunk itt. Mindenkinek nagyon izgalmas lesz ezeken a pályákon játszani. Azért vagyok itt ezen a megnyitón, hogy részese lehessek a sportág egyik fontos pillanatának"  - nyilatkozta Federer a megnyitón, aki Serena Williamsszel közösen vágta át az átadást jelképező szalagot.

"Elképesztő érzés, hogy itt lehetünk ezen az új helyszínen, az egész lenyűgöző. Úgy gondolom, a játékosok többsége élvezni fogja. Izgatottak vagyunk, hogy a következő pár hét során részesei lehetünk"  - fogalmazott Novak Djokovic, akinek különösen szép emlékei fűződnek az előző helyszínhez, hiszen rekordot jelentő hat alkalommal nyert a miami versenyen. 

 

Hozzászólások